43.Mine again-the end

2.1K 132 41
                                    

~Посвещавам главата на всички, които четат историята. ~

Флора се шокира от думите на Хари, а думите "синът ми" накараха сърцето й да забие лудо.

-От к-къде знаеш, ч-че бебето е твое?-попита тя, заеквайки.

Хари повдигна вежди.

-Не знам, сигурен съм!...Какво целиш с това?-Флора преглътна, слушайки го.-Имам ти толкова голяма доверие, Флора. Никога няма да му позволиш да те докосне, а камо ли да му дадеш да те има. Никога! Ти си моя!-той хвана ръцете й и я изправи. Прегърна я, след което обхвана лицето й.-Моя, моя и отново моя!-каза и я целуна. Тя се усмихна и му отвърна, и обви ръце около него.

-Няма да позволя да те спечели, само защото аз не съм готов да съм родител. Няма да позволя да му бъдеш съпруга, нито пък синът ми да го счита за баща...Не съм готов, Флора. Та аз не разбирам нищо, понеже аз нямах през повечето време родители. Но ще опитам, заради теб, заради малкия, ще опитам да бъда добър баща.

-Защо промени мнението си?-попита го тя, гледайки го. Сърцето й се размекна от думите му.

-Защото разбрах защо Крис ти е предложил брак...не си сама, няма да те оставя да се справяш сама. Майка ми има принос също в решението, понеже ми каза някои истини преди да дойда към теб, Луи също. Най-вече той де.-призна Хари, а Флора го насърчи да говори.-Призна ми, че не иска да губи Ел, каза ми, че е мислил доста и накрая ми сподели, че се отказва от групата ни. Аз не го приех, помислих, че си е загубил разсъдъка, но сега го разбирам...и съм готов да постъпя като него, само и само да не те губя.-тя се повдигна на пръсти и го прегърна.-Без теб няма нищо съществено, нищо реално в моя живот.

-О, Хари!-каза тя щастливо и го целуна.-Аз..аз, нямам думи. Толкова много се страхувах, че ще отблъснеш бебето и че ще трябва да те изгубя отново....обичам те! Обичам те толкова много!

-Флора, ти веднъж не ме предаде. Загърби всичко, пренебрегна родителите си, прости ми всичко, което ти причиних....не мога да те зарежа бременна с детето ни. Обичам те, Любов!-той долепи челото си до нейното, а тя се усмихна широко.-Ще ме научиш ли да бъда добър родител?-тя кимна.

-Ще се учим заедно, Хари.-той я целуна, вдигайки я на ръце отново.-Хари, какво правиш?-почти извика.

-Понеже не мога да те завъртя както преди, реших така да го направя. А и заслужаваш да бъдеш носена на ръце.-тя се зачерви от думите му, гледайки го в очите. Изведнъж очите й се насълзиха и тя го прегърна.

Mine again or not so (Sequel to MINE) Bg fanfictionМесто, где живут истории. Откройте их для себя