32.I love her

2.6K 125 55
                                    

Хари затвори вратата на стаята и се загледа в красивото лице на Флора. Макар и бледо, за него беше съвършено. Фигурата й изглеждаше толкова крехка и малка на това легло. Приближи се с бавни стъпки без да откъсва поглед от нея. Наведе се над нея и нежно целуна челото й. След това клекна да леглото й и обхвана с двете си ръце малката й ръка. Забеляза, че тя все още носи гривната, на която пишеше името му. Усмихна се и погледна към часовника на ръката си, който и до ден днешен не беше свалял.

-Флора, отвори очи! Умолявам те, отвори ги!-той целуна ръката й и я стисна нежно.-Знам, че няма да ми простиш глупавите действия, не го и очаквам, но заради мен отвори красивите си очи. Моля те!-призна Хари и очите му се наляха със сълзи.-Обичам те, Флора! Ако стане нещо с теб, аз съм следващият, който ще умре...Знаеш ли, през тези две години колко много залъгвах себе си, че не съм влюбен в теб? А при първа възможност чаках отговор от хората ми в Канада, за да науча нещо за теб. Но така и не се получаваше. Веднъж не успяха да те приближат, за да ми кажат нещо за теб и колко хора уволних и колко ги заместиха и пак нищо. Полудявах, любов!  Без теб. Дори и терапията ми не помагаше. Нищо не ме успокояваше! Само ти можеш да ме успокоиш, и те търсих, и те чаках, и те мислех. Затова отвори очи и ме успокой, само както ти го можеш.

Флора не реагира, а той се притесни, че все още е в безсъзнание.

-Къде е той?!-чу се глас и Хари се изправи. Позна гласа на стария си враг и излезе от стаята.

Уилсън се вбеси, като видя Хари да излиза и веднага отиде при него.

-Не те съветвам да ме дразниш, Уилсън!-предупреди, ръмжейки. Хари не желаеше да говори с Уилсън.

-Кучи син!..

-Кевин!-обади се Анн сърдито.-Това е синът ми!

-Анн, не се бъркай! Защо, по дяволите, Флора е на легло?! И по-точно защо отново си замесен ти?-обърна се към Фиона бясно.-Нали контролираше Флора? Защо тя отново е замесена с това...жалко подобие на..

-Не смей да довършиш изречението!-ядоса му се Анн.-Не съм намерила Хари на улицата!

-Уилсън, абсолютно не ме интересува какво мислиш за мен!-каза Хари и го доближи.-Стой настрана!

-Тате, ако не беше той, Флора още нямаше да бъде открита.-намеси се Фиона между тях и задърпа Хари да седне.

Mine again or not so (Sequel to MINE) Bg fanfictionМесто, где живут истории. Откройте их для себя