26.Birthday

2.1K 119 69
                                    

Елинор беше се излегнала на седалката до мястото на шофьора и беше скръстила ръце разочаровано. Не можеше да повярва, че днес никой не се сети да й честити рождения ден. На Флора не се сърдеше, защото знаеше, че тя няма как да знае, понеже никога не бяха празнували заедно рождения й ден. Но Луи да забрави?! Това от него не го очакваше. Дори беше излязъл по-рано сутринта преди тя да се събуди. Очакваше закуска в леглото, рози или балони, но не получи нищо. Щеше да му го върне и тя, но чак на неговия му рожден ден.

-Защо си толкова отегчена? Казах ти, че арт магазинът е извън града. -обади се Флора, която шофираше.

-Аз се съгласих и не се оплаквам.-промърмори Ел и въздъхна. Флора реши да я остави на мира и да се съсредоточи в пътя.

***

Луи обикаляше нервно и премисляше всичко, което бе направил за Ел. Благодарение на Флора, която му помогна с организацията, щеше да зарадва любимата си. Не искаше плановете му да се объркат.

-Брато, по-спокойно, стегни се! Това е рожден ден, не предложение за брак.-Луи спря и го погледна тъпо.

-Много добре знаеш мнението ми за брак, деца и семейство. Никога! Просто искам да изненадам Ел, затова и говорих с Флора да ми помогне с организацията.-Хари погледна към езерото щом чу името й.

Намираха се във вила край езерото в гориста местност. Вилата беше достатъчно голяма, за да побере всички момчета и момичета. По негова идея бяха тук, а Флора беше му помогнала да изберат мястото и всичко останало. Имаше й доверие, тя беше най-близка с Елинор.

Хари си припомни онази вечер, когато устните му обходиха нежната кожа по врата й, а ръцете му я притискаха плътно. Нямаше търпение отново да я види, но това вече не беше достатъчно. Той искаше Флора да бъде отново в обятията му и малките й ръце да го докосват невинно.

-Тя е уникална, Хари!-каза му Луи щастливо. Оставаше само Ел да се появи и да хареса изненадата и подаръка му.

-На мен ли го казваш? Тя просто е съвършена!-каза Хари без да се съобразява, че Мегън беше тук и можеше да го чуе. Луи го погледна.

-Не искам да се меся, но ще трябва да се откажеш от една от двете.-Хари се засмя и скръсти ръце.

-Аз отдавна мечтая само за Флора! Пф, чуваш ли ме?! Мамка му, мамка му! Аз мечтая, в този шибан живот, благодарение на нея. Има за какво да живея, брато! Да гледам очите й, да бъде в обятията ми, да ме докосва и да откачам бавно, и да получавам свръх мощно сърцебиене. Желая я, мамка му!-Луи запуши устата му с ръка.

Mine again or not so (Sequel to MINE) Bg fanfictionМесто, где живут истории. Откройте их для себя