13 rész

762 33 10
                                    

Lisa szemszöge
Reggel Liam karjaiban keltem. Azt kívántam bárcsak így maradhatnánk, hogy reggelente így kellek fel, de sajnos ezután a nap után minden megváltozott, minden. Megfordultam és szembe találtam magam vele. A mozgolódásomra kinyitotta a szemét. Egy gyors csókot nyomtam a szájára, majd nehezen kiszálltam az ágyamból. A fürdőszobába mentem elkészülni. Felvettem egy megfelelő ruhát, ami jó lesz az akcióra és egy gyors copfba kötöttem a hajamat. A szobába visszaérve Liam már felöltözve várt. Ujjait az enyémre kulcsolta és elmentünk a nappaliba. Lent még átbeszéltünk, hogy mi, hogy lesz szóval az egész tervet. Én egész beszélgetés alatt Mattel, Damonnel és Jeremyvel tartottam szemkontaktust. A többiek lehet észrevették lehet nem, de, ha igen, akkor sem volt számukra jelentősége. Ha, akkor tudták volna, hogy mi fog történi valőszínűleg el sem indultunk volna. De nem tudták! És ennek így kellet lennie.

***

-Együtt megyünk be és együtt jövünk ki. Senkit nem hagyunk hátra! - jelentette ki Scott. Szorosan lehunytam a szemem és vettem egy mély levegőt, mielőtt bementem volna az ajtón. A suli leghosszabb folyosóján álltunk meg.

- Skacok jönnek hallom őket. - figyelmeztetett minket a banshee.

- Oké. Mindenki a helyére. - süregget Scott. Damonékkel elbújtunk a szekrények melletti kis folyósra. Már mi is hallottuk a hangjukat. Kicsit kilestem és láttam, hogy félénk jönnek. A falkával szemben pár lépésnyire álltak meg.

- Adjátok oda a lányt- mondta az egyik valami.

- Nem! Nem fogtok vele is kísérletezni! - kiabálta Isaac.

-Adjátok od a lányt. - ismételte meg. Ez most komoly  csak ugyan azt tudja mondani?

- Kell nektek a lány? Rendben vihetitek csak a holt testünkön keresztül. - mondta Scott majd fügyült egyet a kezeivel. A jelzése mi is előjöttünk. Ránéztem Stefanra majd Damonra és támádásba lendültem. Utánam a többiek is harcolni kezdtek. Nagyon erősek voltak egy maszkos vagy micsoda elbánt egyszerre három vagy négy farkassal/vámpírral. Ütöttük, haraptuk, karmoltuk őket ahol tudtok, de még így is erősebbek voltak. Allison és Stiles a folyosó végén vigyáztak Haydenre. Scott, Damon és Alaric az egyikkel Malia,Kira és Caroline pedig a másikal harcolt. Liam, Theo, Isaac, Kira, Lydia, Elena és Bonnie a földön. Jeremy Stilesékhez ment a biztonság kedvéért. Itt az idő. Gyerünk Lisa megtudod csinálni. Erőtt vettem és felálltam a padlóról. A harmadik gonosz hátára ugrottam és ütöttem. Könnyen lefordított onann majd a kezeit a gyomrom a vájta jó mély sebet téve oda.

- Neeeeeeeee- ordította Liam. Mindenki félénk nézett. Bonnue varázslattal arébb lökte a maszkost. A lábaim összerogytak alattam és a földre zuhantan.

- Ne ne ne. Kérlek tarts ki. - térdelt le Liam. A fejemet az ölébe rakta. Mindenki körém gyűlt. Stefan a karját nyújtotta nekem, amibe bekeharaptam és ittam egy kis vért. Egyből kihánytam és a sebek nem gyógyúltak be.

-Azonnal haza kell vinnünk. - szólt Stefan.

- Nem muszáj elvinünk Dr. Deatonhoz ő megtudná gyógyítani.- mondta Lydia.

-Túl mély a seb, ha a vámpír vér nem segített rajta, akkor már nem tehetünk semmit. Vigyük haza otthon megnézük mit tehetünk- rázta a fejét Damon. Liam felvett menyasszony pózba. Bonnie levette a védőbúbájt Allisonékról és elindultunk a kocsikhoz. Damon rátaposott a gázra és még sem álltunk a házunkig. Stefan kivágta az ajtót Liam meg felvitt a szobámba. Letett az ágyra és bent maradt velem, míg a többiek lent a nappaliban várakoztak.

- Liam, ha nem élnék túl, akkor kérlek....... - próbáltam beszélni míg maradt erőm.

- Ne ne kezd ezt. Túl fogod élni oké? Nem fogsz meghalni, még csak bele se gondolj! - fogta meg a kezem Liam. Láttam, ahogy egy csepp köny gördül le az arcán.

- Kérlek hívd be Damont. - kérleltem. Kezével letörölte a könnyeit és behívta Damont.

Damon szemszöge
Kijöttem Lisa szobájából és lementem. Lent a többiek kíváncsi és agodalmas tekintetévek találtam magam szembe. Les ütöttem a szemem és vettem egy mély levegőt.

- Lisa..............

Vámpírok és vérfarkasokUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum