12. rész

943 31 1
                                    

Lisa szemszöge

Reggel mindenki a konyhában ült és reggelizet.  Hirtelen kivágódott az ajtó, majd hangosan becsapódott. Odamentünk megnézni, hogy ki van ott. Hayden állt velünk szembe Liambe karolva tiszta véresen.

- Segítsetek. - nézett ránk könyörgően.

-Rakd a kanapére-mondtam ezután felkapta és letete Hayden a kanapére. Caroline odament hozzá és a véres kezét a lány szája elé rakta jelezve, hogy igyon a véréből. Bizonytalanul Liam felé nézet aki csak bólintott. Nagy levegőt vett és ivott Caroline véréből. A sebeknek már nyoma sem volt.

-Mit csináltatok?-kérdezte meg Stefan-És hol vannak a többiek? - néztem rá,mert nem láttam sehol Scottékat.

- Már úton vannak küldtem nekik SMS-t, hogy jöjjenek ide. - kezdte mire csak bolintotunk és érdeklődve néztünk rá. -Épp úton voltam ide, hogy meglepjelek amikor sikítást hallottam. Elindultam abba az irányba és Haydent láttam, ahogy véresen fut. Amikor meg látott egyenesen felém futott és elmondta, hogy azok a fura maszkosok megtámadták őt. Erre mondtam, hogy kapaszkodjon belém és elfutotunk idáig. - fejezte be végül. Ekkora érték ide a többiek. Nekik is elmondtuk az előbb történeteket, majd elkezdtünk gondolkodni egy terven.

- Szóval Hayden akarják elkapni igaz? - nézet a lányra Damon. Liam csak bólintot.

-Akkor mi lenne ha...

-Ha csalinak használnánk? - fordult Damon felé Ric.

- Nem. - vágták rá egyből a többiek. Pedig szerintem ez jó ötlet. Hogy vannak Damonnek ilyen jó ötletei?

- Várjatok csak. Hiszen őt akarják, akkor mindenképp eljönnek érte. Ha csalinak használnánk, akkor még lenne esélyünk megvédeni őt. - magyaráztam meg. Látszólag felfogták mer érdeklődve néztek rám. - És az csak nekünk kedvezne, ha egy olyan helyen lenne az akció amit ismerünk.....

-Az iskola- kiáltott fel hirtelen Scott. - Igazatok van hiszen előnyben lennénk velük szembe.

-És erre pont a suli lenne a megfelelő. - undorodott el Malia.

- Igen mert az úgy ismerjük mint a tenyerünket. Ráadásul szünet van, ilyenkor nincs ott senki. - helyeselt Stiles.

- Jó, de mégis, hogy akarjátok csak úgy csalinak használjuk a lányt? - nézet Elena először ránk majd a kanapén fekvő lányra.

- Nem az egyik folyóson lennénk Haydenel az oldalunkon. Ti elbújtok és amikor megérkeznek előjöttök. Rólunk tudnak rólatok viszont nem tehát ez meglepetés lenne nekik. És ha jól tudom van veletek egy erős boszorkány. - vázolta fel a tervet Lydia

- Igen. Attól függ, hogy mekkora varázslásról lesz szó. Mert, ha erős mágiát kell használják, akkor erőt kell gyűjtsek.

- Gondoljátok, hogy ez bevállik? Még is mennyire lehet erős Bonnie? - kérdezte meg Theo. Erre csak megforgattam a szemem.

- Van jobb terved? - Theo csak a fejét rázta- Akkor kussolj. És alá becsülsz minket. Bon-Bonnál erősebbet még nem láttam meg tudja csinálni. - nézett rá lesajnálóan Damon. Bonni csak Damonre mosolygott, majd megszólalt.

- Oké. Theo ennyi varázserő elég lesz?- fújta ki magát. Felemelte a kezét és varázsolt.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Vámpírok és vérfarkasokWhere stories live. Discover now