2.rész

1.9K 76 0
                                    

Allison szemszöge
Reggel felkeltem. Felöltöztem, bepakoltam a cuccom majd indultam suliba. Apa kidobott kocsival a suli előtt. Maradtam a tervnél így egyből megkerestem Lisát. A folyosón sétáltam mikor észrevettem a szekrényénél.
-Szia Lis- köszöntötem neki.
- Szia Allison- köszöntött vissza nekem.
- Mondd nincs kedved átjönni kicsit suli után?- kérdeztem rá rögtön.
- Nem is tudom. - mondta elgondolkodva.
- Naa légyszí. - könyörögtem neki. Reméletem, hogy beadja a derekát és szerencsére igazam lett.
- Na jó legyen. - mondta kicsit bizonytalanul. Becsapta a szekrény ajtaját majd elment. Én pedig indultam megkeresni Scottot.
- A terv eddig jól megy. - mondtam nekik miközben sétáltam hozzájuk.
- Jó de légy óvatos. - mondta Isaac aggodomalmasam.
- Jó, nyugi nem lesz bajom. Viszont mennem kell órára. - mondtam mikor meghallotam a csengő hangját. Elköszöntem Scottól, Isaacot köszönéskép megcsókoltam majd indultam órára.

Órák után
Mentem, hogy megkeresm List. Mondta, hogy utolsó órája biosz lesz így elindultam a terem felé
- Szia Lis mehettünk? - kérdeztem meg tőle.
-Szia megyünk.
Elindultunk ki a suliból. A suli előtt apa már ott várt ránk. Bemutattam neki Lisát majd elindította a kocsit és elindult haza. Kirakott minket a ház előtt. Apa nem jött fel mert még valamit elkellet intézni. Addig egyedül voltunk a házba. Úgy gondoltam felhozom a vérfarkasok témát, hogy lássam mit reagál rá.
- Az Argent tudod mit jelent magyarul-kérdeztem rá.
- Ezüstöt nem? - kérdezte meg de inkább kijelentette.
- Pontosan. Azt is tudod mit lehet megölni ezüsttel? Egy vérfarkas. - mondtam neki miközben leültem az ágyra.
- Butaság vérfarkasok nem is léteznek.
- Azt nem mond, hogy te nem hiszel benne - mondtam meglepő hangon.
- Nem persze, hogy nem. - mondta majd nagyot nyelt.
-Tudod mit gyere menjünk el Scotthoz. Vannak még ott akiket még nem ismersz és minket is vár.
- Ne. Nekem nincs kedvem inkább maradjunk itt. - mondta kicsit félve. Mintha félne Scottól és a többiektől. Nem hagytam annyiban a dolgot addig nyagattam amíg bele nem egyezett. Gyalog indultunk el Scotthoz. Bekopoktam az ajtón. Stiles nyitott ajtót és beengedt minket. Én csak biccentettem Stilesnak, hogy eddig jól alakul.
- Sziasztok Lisa bemutatom neked Masont,Coreyt, Kirat és.. - kezdte mondani Scott miközben az illetőkre mutatott de Lisa félbeszakította.
- Theo Reakon. - mondta hangosan. Nem értem honnan ismeri Theot?
-Ismered Theot? - kérdezte meg Stiles meglepődve.
- Nem csak hallottam a suliban, hogy egy új srác jár a suliba és gondtam te vagy az. A nevedet is hallottam.
- Igen. Ma jöttem vissza a városba még negyedikben mentem el Beacon Hillsből. És egész negyedikik egy osztályba jártam Stilessel és Scottal ezért Scott meghívott a baráti körbe. - mondta Theo.
Mikor mindenki bemutatkozott leültünk a kanapéra és Scottal hoztuk mindenkinek az innivalóját. Már csak Lisáé kellet így abba a pohárba öntöttünk sisakvirágot és odaadtuk neki. Elhívtam beszélni Scottot.
- Raktál bele sisakvirágot? - kérdezte meg egyből.
- Igen de ha mégsem az akkor mi lesz vele?
- Semmi baja sem lesz tőle. Ha meg farkas akkor.. - Nem tudta befejezni mert valami félbe szakította. Sikítást hallottunk az ebédlőből így egyből odafutottunk. Lydia állt és tudtuk, hogy ő sikított. Épp ekkor Lisa hirtelen megszédült és majdnem elesett ha Theo nem kapja el.

Lisa szemszöge
A nappaliban ültünk mikor Lydia egyszer csak hirtelen felállt és sikított. Nagyon hangosan hallottam így befogtam a fülem. Muszáj volt innom egyet mert úgy éreztem mintha megfulladnék ekkor jött be Scott és Allison is.
- Minden rendben? - kérdezte meg Lydiától aki nagyon remegett. Hirtelen megszédültem és majdnem összeestem de Theo elkapott.
- Hé jól vagy? - kérdezte meg.
- Persze csak egy kicsit szédülök. Ha megbocsátotok most inkább hazamegyek. - mondtam majd ittam még egy kortyot a poharamból. Egyszer csak észrevettem a poharamba sisakvirágot tettek. Elköszöntem tőlük majd hazamentem. Otthon gyorsan siettem fel a szobámba mert már éreztem a mérget. Egy szike segítségével a sisakvirág kiürült szervezetemből. Szóval valamit gyanítanak. Jobban kell odafigyelnem arra, hogy ne bukjak le. De vajon ők is vérfarkasok? Mi történt Lydiával Scottnál? Miért bíznak meg Theoban? Ezek a gondolatok jártak a fejembe. Gondolkodás közben elnyomott az álom.

Vámpírok és vérfarkasokWhere stories live. Discover now