XII

9.8K 453 152
                                    


1 hafta sonra

Konser gününden tam 1 hafta sonra,o unutulmayacak geceden sonra,o gecenin bitişinden geçen tam 1 hafta..Koskoca 7 gün...Okullar başlamıştı,yeni bir dönem başlamıştı. Her gün Batın'la birbirimizi görüyorduk ama o geceden sonra kimsenin birbirine bir şey diyebileceği bir durum yoktu,bakışıyorduk sadece,bundan ibaretti. Ve bu o kadar canımı yakıyordu ki,onun bana benim ona kırgın olmam,beni çok üzüyordu,çok hem de.

Flashback

"Bana yardım et Nehir,lütfen beni iyileştir."diyerek dudaklarıma yapıştı Batın.
Dudakları dudaklarıma değerken,alev alev yandığımı hissettim. Onu bu kadar çok isterken,her şeyin imkansız oluşu bizi zorlaştırıyordu. Yavaş yavaş geri çekildiğinde öylece kaldık ikimizde. Ürkek bir şekilde gözlerine baktım. Ardından yavaşça arkamı döndüm ve utançla koştum. Gelen ilk taksiye bindim. Nasıl bir geceydi bu Allahım? Onu orada o halde bırakmak kalbimi bir miktar kırmış olsa da hiçbir şey gelmiyordu elimden. Şimdilik eve gitmekten başka çarem yoktu. Sadece duş alıp uyumak istiyordum,günlerce hatta belki aylarca,yıllarca. Eve geldiğimde anahtarla kapıyı açtığımda teyzem oturmuş televizyon izliyordu. Bu darmadağın halimi görünce endişeyle sarıldı bana. Omzunda ağlamaya başladım.

"Kuzum ne oldu sana?"

"Teyze,her şey neden bu kadar zor? Neden?"

Biraz omzunda ağladıktan sonra başını kaldırdı.

"Duş al,rahatlarsın birtanem. Söz veriyorum,geçecek her şey. Ama üzme kendini,lütfen."

Teyzemin dediği gibi duşa girdim. Su omuzlarımdan aşağı dökülürken olanları düşünmeden edemiyordum. Kafam o kadar doluydu ki. Ellerim istemsizce dudaklarıma gitti. İlk kez,biri beni öpmüştü. Sevdiğim çocuk...Aşık olduğum kişi..Hafifçe tebessüm ettim. Bu gece o kadar çocuktu ki Batın,ilk kez onu öyle görmüştüm. Beni iyileştir demişti,yalvarırcasına. İçimden bir şeyler kopmuştu orada. Duştan çıkıp yatağıma uzandım. Mesaj atmıştı,civcive:')
Civciv,kediciğin hep üzgün olduğunda aklına geliyordu.

kediciklimasallar:Benden uzak dursan sana dokunamam

kediciklimasallar:Bana biraz yaklaşsan hayatta kalamam

kediciklimasallar:Sana dokunamamak zaten ölmek demekti

kediciklimasallar:Olmadığın her dakika ellerim seni istedi

kediciklimasallar:Benden nefret ettiğinde çiçekler solardı

kediciklimasallar:Kendini benden saklarken bulutlar ağlardı

kediciklimasallar:Kokun doğaya karışmış denizler sen kokuyor

kediciklimasallar:Ve gözlerinde bir yalvarış ellerin beni istiyor

kediciklimasallar:Geri dön civciv,geri dön.

kediciklimasallar:Kediciğin civcive ihtiyacı var.

kediciklimasallar:Hiç olmadığı kadar hem de.

Gülümsedim,buruk bir şekilde. Batın,iyileştirilmek istenen küçük bir çocuktu,sevilmek istiyordu,ikilemde kalmaktan bıkmıştı,kafası karışmıştı.

civcivliruyalar:Kafan çok karışık değil mi,kimi sevdiğini bilmiyorsun. Ne yapacağını bilmiyorsun,ben de öyle Batın. Ama sana söz veriyorum,her şey geçecek.

civcivliruyalar:Gözlerini kapattığında ilk kimle hayal ediyorsan kendini

civcivliruyalar:Ona aitsindir.

-görüldü-
kediciklimasallar çevrimdışı.

O herkesi yıpratan geceden sonra işte...Her şey böyle olmuştu o gece. Batın'ı her gün görmek,onunla konuşamamak,ona yardım edememek...Nasıl anlatılabilirdi ki daha?

kediciklimasallar:Günaydın

civcivliruyalar:Günaydın,

civcivliruyalar:Nasıl hissediyorsun?

kediciklimasallar:Boş.

kediciklimasallar:Yaşama amacım yokmuş gibi.

civcivliruyalar:Kendini yıpratma,dayanamıyorum buna Batın.

kediciklimasallar:Karşıma çık artık,sarılalım,bir şey yapalım. Lütfen.

kediciklimasallar:Beni bu kadar sevme.

civcivliruyalar:Melisa'yı sevdiğine kendini o kadar çok inandırmak istiyorsun ki,çevrendeki herkesi yakıp yıkıyorsun. Boktan biri üzülmesin diye,beni ağlatıyorsun. Nehir'i,herkesi. En çokta civcivi. Benim kalbim sana muhtaç,başka kimseyi istemiyorum. Senden sonra bir başkasını sevemem ben. Bunu benden bekleme. Ben bunu yapamam,hiç. 2 yıl...Batın eğer unutmak isteseydim 2 yılda unuturdum,ama olmadı. Yapamadım,ağzına sıçtığımın kalbi yapamadı anlamıyor musun? Seni seçti bu kalp,tüm acılara rağmen,yaşantılara rağmen seni seçmeye,sen de durmaya devam edecek. Ben senden başka kimseye bu kadar çok yenilmeyeceğim. Benim en büyük yenilişim sensin. En büyük ilacımda sensin. Hem zehrim hem panzehrim,nasıl yapıyorsun bunu? Anlayamıyorum. Ama vazgeçemiyorum,vazgeçemiyorum.

kediciklimasallar:İşim var,sonra konuşuruz.

kediciklimasallar çevrimdışı.

Yorumlarınızı ve votelerinizi bekliyorum,ayrıca kitap nasıl gidiyor yanıtlarsanız sevinirim,görüşürüz🐣

civciv | textingWhere stories live. Discover now