IV

11.8K 590 324
                                    


Nasıl gidiyoor?🐥

***

"Günaydın uykucuu! Kalk hadi bakayım kalk. Benim evimde öyle 12'ye kadar uyunulmaz."

Gözlerimi kırpıştırdım. Sabah 5'e kadar uyumayıp ağladığım için gözlerim ve bedenim ölü gibiydi. Ölüden farkım yoktu gerçekten.

"Teyze..Birazcık daha uyuyayım nolur."

Gülümsedi.

"Sabahladım dersen seni döverim bak. Aşık falan mısın şu gözlerin haline bak."

Boş boş baktım. Evet...Aşıktım teyze,çok hem de. Ama beni tanımayan,görmeyen,onun yanında olsam bile beni göremeyecek birine aşığım.

"Hayır ya,sayısalcıyım ben teyze,seneye sınav var tempolu çalışıyorum bir kere."

Başını salladı.

"Tamam tamam. Ben işe gidiyorum şimdi,akşama gelirim. Sen de kafana göre takıl,dikkat et kendine tatlım,dolapta yiyecek bir şeyler var,hadi öptüm."

Teyzeme el sallayarak yatakta döndüm durdum. Telefonumu elime aldım. Ondan mesaj gelmesini istermiş gibi büyük bir umutla  baktım ekrana. Sonra içimden kendi kendime sövdüm. Aptallıktı resmen bu düşüncelerim. Spotify'dan rastgele bir müzik açtım.

Bana Öyle Bakma...

Teoman,,

Batın'ın en sevdiği şarkıcı:') Batın için her konserine onunla karşılaşma umuduyla aralıksız gitmiş olan ben..

civcivliruyalar:Benle böyle konuşma

civcivliruyalar:Kapıları kapatma,

civcivliruyalar:İkimize karşı bu dünya,

civcivliruyalar:Bizi anlamayacaklar.

Gördü..

kediciklimasallar yazıyor...
yazıyor...
yazıyor...

kediciklimasallar:Özür dilerim civciv.

kediciklimasallar:Üstüne geldim,sinirliydim dün,ailesel.

Gülümsedim.

civcivliruyalar:Benim için sorun değil,senin bana yaptıkların önemli değil. Ne kadar kırman,üzmen,ağlatman..Hiçbiri önemli değil. Ben sen beni hayvan gibi üzsen de seni sevmekten vazgeçemiyorum Batın.

civcivliruyalar:Sanki kalbime bir şey yaptın. Oraya girdin,çıkmaya çalışıyorsun,zorluyorsun ama çıkamıyorsun. Ben seni içimden söküp atamıyorum.

civcivliruyalar:Şiirler yazıyorum sana,sevdiğin şarkıları dinliyorum. İçimde hep bir umut var. Belki aynı şehrin aynı sokaklarında yürümüşüzdür,belki aynı gökyüzünün altında aynı yıldızın kaymasını izlemişizdir,belki aynı yağmurda ıslanmışızdır,belki aynı şarkıyı dinleyip ağlamışızdır.

civcivliruyalar:İster inan,ister inanma. Ben sana hayatımdaki herkesten daha çok değer veriyorum. Yerine kimseyi koyamıyorum. Sen benim başıma gelen en güzel şeysin. Gelmedin,gelemiyorsun ama öylesin. Seni seviyorum Batın.

Gözyaşlarıma engel olamadım. Duygularımı açıklamak..Gerçekten çok zordu,bunu yazıya dökmek beni bir miktar ağlatmıştı.

kediciklimasallar:Civciv,sen kimsin? Ben seni tanıyor muyum? Kimsin sen? Çevremdeki biri misin? Adın ne? Neyi seviyorsun? Kimsin? Ben seni tanımıyorum. Ya da tanıyorum ama göremiyorum. Çok kötü bir duygu bu. O kadar kötü ki.

kediciklimasallar:Bak ne diyeceğim,

kediciklimasallar:Eğer beni seviyorsan..Eğer beni gerçekten seviyorsan,karşıma çık. İzmir'den gelemeyeceksen de fotoğrafını at.

Buruk bir şekilde gülümsedim.

civcivliruyalar:İstanbuldayım Batın. Belki seninle aynı sokakta,aynı caddede,aynı parkta...Bilemeyiz:') Karşına çıkamam. Benim senin karşına çıkmam değil,senin beni bulman gerek.

kediciklimasallar:Civciv..Senden tek bir şey isteyeceğim,benim için bunu yap olur mu?

Onun için...Benim onun için yapamayacağım bir şey yoktu ki. O benim zaaf noktamdı. O benim her şeyimdi. Bu dediğine hayır diyemeyecektim..

civcivliruyalar:İsteyeceğin şeye bağlı Batın.

kediciklimasallar:İstanbuldasın,benim yaşadığım yeri biliyorsun,hayatımı dahi biliyorsun,

kediciklimasallar:İki sokak arkamızdaki parka gel,sana söz veriyorum gerçekten gözümü kapatacağım. Eğer aç dersen,o zaman açacağım. Sana söz veriyorum civciv,bunu gerçekten yapacağım. Olur mu? Lütfen. Sana ihtiyacım var,benim beni seven birilerine ihtiyacım var,beni bu denli seven birine sarılmaya ihtiyacım var..

sarılmak..

Gözlerim doldu,ona sarılmak..Ben ona hiç sarılmamıştım,kokusuna sarılmıştım,sıranın altında unuttuğu hırkasına sarılmıştım,dokunduğu kaleme sarılmıştım,fotoğrafına sarılmıştım,kalbine sarılmıştım..Ama ona..Ben ona hiç sarılmamıştım..Ona sarılacaktım. Ben.Ona.Sarılacaktım. Deli gibi gülüp ağlıyordum. Karışıktım. Çok karışık..

civcivliruyalar:Geleceğim Batın. Sana söz veriyorum geleceğim ama sende söz vereceksin. Ben istemediğim sürece gözlerini açmayacağına.

kediciklimasallar:Söz veriyorum civciv. Söz veriyorum. Bekliyorum:)

Heyecandan ne yapacağımı bilemez bir şekilde ayağa kalktım,ellerim,ayaklarım,dizlerim titriyordu. Sanırım hazırlanmalıydım. Banyoya girip elimi yüzümü yıkadım. Omzuma kadar gelen kumral saçlarımı düzelttim ve yanıma aldım, üzerime siyah pantolonumu ve kırmızı kazağımı giydim. Montumu ve botumu giyinip evden çıktım. Yürüdüm,yürüdüm.

Batınların evi teyzemin evinden on dakika kadar sürüyordu. Burda aşık olmuştum zaten ona:')

Parkın sokağına geldiğimde Batın ve Melisayı görünce bir arabanın arkasına saklandım. Onları izledim. Melisa mı? Gerçekten mi? Batın,Melisayı kendine çekip ona sarıldı. Gözlerim doldu. Canım yandı,sanki kalbim çekilmişti,o kadar kırgındım ki,o kadar canım acıyordu ki. Koşarak oradan uzaklaştım,teyzemin evine kadar ağlayarak koştum. Eve girdim. Hıçkırarak kapıya yaslandım. Melisa ile onu görmem için beni oraya çağırmıştı. Beni umutlandırıp bana bunu yapmıştı. Benim sevdiğim çocuk,bana bunu yapmıştı. Yazdığım onca şeye,hissettiğim onca duyguya rağmen.

civcivliruyalar:Sen benim sevdiğim çocuk değilsin.

civcivliruyalar:Parkta gördüğüm o çocuk iğrenç,aptalın teki.

civcivliruyalar:Parkta gördüğüö o çocujtab mbefret ediypruö

civcivliruyalar:Değişiyrpsun,o kız seni değiştiriyor.

civcivliruyalar:Eski Batın olana kadar beni engelle. Çünkü ben bu Batın'ı sevmeyeceğim.

Yorum ve votelerinizi bekliyorum,iyi günler💓

civciv | textingWhere stories live. Discover now