*20*

9.2K 484 71
                                    


Şarkı o kadar anlıktı ki... Hatta beni ve içinde bulunduğum kareyi o kadar güzel betimliyordu ki. Sanki hayatım bestelenmişti bu şarkıda ve dinlerken hayatım, profosyonelce çekilmiş bir film gibi gözlerimin önünden geçiyordu. İkinci defa başa aldığım şarkıyı bu kez gözlerimi kapatıp daha dikkatli dinlemeye başladım. Zaten normalde de gözlerim kapalıyken dinlerdim müziklerimi. Fakat bu tanımadığım numaradan gelen şarkıyı, pek dikkate almamıştım ilk başta.

Başlayan sözlerle, bende kendimi düşünmeye başladım. Yine.

Az önce ağlayarak penceremden boş sokağı seyrediyordum. Vw evet eskiden çok mutlu, çok neşeli, sürekli kahkahalarla gülen bir kızdım. Oysa şimdi... Mutluluğum elimden alınmış, bende hayattan zevk almaz olmuştum. Annem sağolsun. Arel'i gizliden gizliye sevmemse yaşadıklarımın üstüne, hem aklımı hem de düşüncelerimi dağıtabileceğim bir şey olmuştu.

Onu severken eskiyi anlık olsa da unutuyor, düşünmüyordum pek. Dağılıyordu düşüncelerim, herbiri bir yere. Fakat sonradan fark ettim ki kalbim de dağılıyormuş onunla birlikte. Düşüyormuş umutlarım yüksek uçurumlardan birer birer. Yine.

Asıl sorun şuydu ki,
hiçbirini tutamıyordum ve onlar hala düşüyordular.

Biliyordum.

Bir umut yeterdi nefes almaya.

Ama şunu da biliyorum ve beni asıl korkutan şey de bu.

Umutlarımın hiçbirini tutamazken, bir gün onlar da tükenecekler.

Ve tek bir umudum bile kalmayacak.

Ve umutsuzluk yetmeyecek,

Nefes almaya...

053**: Boş ver...

053**: Bi umut yeter,

053**: Nefes almaya...

053**: Umudun olurum,

053**: Eğer istersen.

053**: Ve mutlu olursun,

053**: İzin verirsen.

(görüldü) ✔✔



Sonradan ekleme: BU BÖLÜMLER NE KISAYMIŞ AW İLERDE KISAHİKAYE KATEGORİSİNDEN GENÇKURGUYA GEÇMİŞİM GLB DMÖDLDÖD |26.7.20| 00:37|

#qalp






ANLA || Texting Where stories live. Discover now