8

242 12 3
                                    

Jsem vyřízený. Nevim co se to děje a co mám dělat. Jak jsem říkal budu sem zapisovat docela často a i když se mi to zdálo jako pitomost, docela to uklidňuje sem psát a všechno ze sebe dostat.

Takže, měl bych začít. Mám tu hodně důvodů proč jsem tak zmatený a nevím co dál.

Zaprvé: spím u Dereka.
Zadruhé: zdají se mi noční můry.
Zatřetí: ztrácím pojem o tom co je realita a co ne.
Začtvrté: nějakou náhodou se můj sen stal "pravdou" ne já nevím co se to sakra děje!
Zapáté: ukradl jsem Derekovi polštář.

Jo vůbec nevím co se to se mnou sakra děje!

Vstal z pohovky, nechal tam deník a začal pochodovat po místnosti sem a tam. „Děje se něco?" Zvědavě vykukoval zpoza dveří od kuchyně Derek. „Ne, nic." Odpověděl Stiles. Derek ale věděl, že se něco děje. Pozná když někdo lže, ale nechal to být.

Stilese najednou ovane nádherná vůně, která vychází z kuchyně a vydá se tam. „Co to tu tak krásně voní?" Derek se usmál. „No, měl by to být nás oběd." Stiles neodolal, vzal si vidličku a uždibl kousek krásného lívance. Pak se to nějak zvrtlo a užíral jeden za druhým.

„Eee Stilesi?" „Mhm?" Odpověděl s plnou pusou. „Nechceš počkat v jídelně? Já ti to tam donesu." Stiles se kouknul na lívance a potom na Dereka. Pochopil. Měl bych mu taky něco nechat. Když odcházel, tak nějakým záhadným způsobem uklouzl a vzal sebou pánvičku i s lívancem, který vyletěl a přistál Stilesovi na obličej.

Lívanec byl horký a když si to Stiles uvědomil, začal lítat po kuchyni jak divý. Derek ho jen se smíchem pozoroval.

Po dlouhém lítání po kuchyni se Stiles konečně uklidnil. Obličej měl celý červený od horkého lívance. Derek se pořád smál a nešlo mu přestat. Hmm, od kdy se tak často směje?  Pomyslel si Stiles. Svým pohledem probodávál Dereka a potom si šel opláchnout obličej studenou vodou a následně se vydal do jídelny. Odteď jsou lívance má noční můra.

Leren0 de2ni2

A dark voice in your headDonde viven las historias. Descúbrelo ahora