4

265 14 1
                                    

Stiles šel ke svému Jeepu a když chtěl nasednout, zastavil ho hlas „stůj! Ty zůstaneš tady!„ řekl Derek, který stál před dveřmi. „Já musím jet domů, napsal jsem tátovi, že přijdu pozdě, ale pořád přijdu" Rozmáchl Stiles rukama a připravil se nastoupit. „Ne, už jsem řekl a svému tátovi napiš, že spíš u Scota" „ale-ale já" „Ne Stilesi, žádné ale, nemůžeš teď být sám když tady řádí nějaká noki-něco. Taky nejsem zrovna moc nadšený, že zrovna ty tady musíš zůstat. No tak pojď a neodmlouvej."

Mávl rukou na Stilese ve znamení, že má jít dovnitř. Stiles naštvaně zavřel auto a vydal se za Derekem. „Jo mimochodem je to nokitsune" zařval ještě na Dereka.

Stiles si sedl na delší pohovku a Derek na své oblíbené křeslo. Derek si začal číst svou knihu a Stiles se po chvilce začal nudit. Pořád koukal do blba, pak se snažil zabavit nějak rukama např. něco dělala s prsty, pak se tak nějak hodně zamyslel a začal dělat kraviny. Ani si nevšiml že ho Derek s udiveným a zároveň vylekaným výrazem pozoruje.

Derek to nemohl vydržet a začal se smát, což Stilese nějak probudilo z jeho fantazírování a začal se červenat, protože si uvědomil co vlastně všechno dělal.

„Hele promiň, já si asi půjdu le-lehnout" zaszkočeně se vymluvil Stiles, aby mohl rychle zmizet z Derekových očí, jelikož tohle byl trapas století. „Dobře tak jdi" pousmál se Derek a znovu se začetl do knížky. „Tak dobrou" zamával Stiles. „Dobrou" odpověděl mu ještě Derek než Stiles zabočil do schodů.

Vyšel schody, ale tak trochu nevěděl, kde vlastně má spát. Došel k nějakým dveřím. Chvilku váhal jestli je má otevřít, ale pak otevřel. Byla tam velká ustlaná postel. Myslel si, že to pro něj Derek asi přichystal a tak vstoupil dovnitř. Zavřel za sebou dveře a ulehl si do postele.

Neměl sebou nic na převlečení a tak spal v tom co měl. Vždycky si sebou bere batoh ve kterém měl mobil, nabíječku a nějakou náhodou si sebou vzal i deník. „Hmm, tak jo."

A dark voice in your headWhere stories live. Discover now