2.

364 15 4
                                    

Stiles se podíval do zrcadla a spatřil svoji svačinu po celém obličeji. Začal se červenat a odběhl do koupelny si umýt tvář. Poté se vrátil k Derekovi a zeptal se na důvod jeho návštěvy.

„Pojť se mnou.„ Hnědooký se na něj tázavě podíval. „Proč? Kam?„ V jeho hlase šel slyšet strach. „Přijela za náma holka co tvrdí, že je nějaká kitsune a chce s náma mluvit.„ Stiles přikývl a zašel napsat vzkaz pro tátu.

Nevim v kolik přijdu, nečekej na mě s večeří.

Stiles

S Derekem se vydali k Stilesově Jeepu a poté vyrazili k Derekovi domu. Cesta byla tichá a nikdo se ani nehnul. Když dorazili, všichni ostatní už byli vevnitř.

„Tak co se teda děje?„ Rozmáchl Stiles rukama a pak si všiml drobné dívky sedící na pohovce. Dívka měla asijské rysy, vlasy měla dlouhé až po lopatky a černější než noční obloha.

„Mé jméno je Kira. Přišla jsem vás varovat před temným duchem, který byl vyvolán mou matkou. Jmenuje se Nokitsune.„

Bylo ticho, že kdyby spadl špendlík na zem, bylo by to slyšet. Ticho ovšem prolomila Scottova otázka. „O čem to mluvíš?„ Dívka si povzdechla „Dobrá začneme od začátku. Má matka se během druhé světové války zamilovala do vojáka. Každý večer se tajně scházeli. Byli spolu opravdu šťastní, ale jednoho dne se její celá rodina vzbouřila proti vojevůdci a začali útočit. Když přišel na pomoc i voják, kterého matka milovala, tak se její teta zničeno nic proměnila ve vlkodlaka. Všichni se lekli a jeden korejec hodil na milovaného vojáka mé matky hořící benzín. Matka byla tak zdrcená, ale nemohla se hýbat, jelikož se schylilo k boji a když se konečně vše uklidnilo, zůstala tam nehybně ležet mezi mrtvými. Pak už jen matně vyděla jak ji nakládají do náklaďáku plné mrtvol a vedle ní položili jejího milovaného celého obvázaného v obvazech. Když je odváželi, matka je začala proklinat a tak vyvolala tu zlou nokitsune, která posedlá jejího milovaného, ten potom začal vraždit vojáka po vojákovi. Když konečně matka nabrala sílu, vydala se za nokitsune a svým „magickým" mečem jí zabila i se svým milovaným. Teď se nokitsune vrátila pomstít se mé matce."

Když dovypráví je v místnosti opět ticho, ale ne na dlouho. Po chvíli se spustí horlivá debata.

Takže čauu :)
Doufáme, že se vám nová kapitola líbila. Nezapomeňte dát hvězdičkuuuu a napsat komentář 😉🖤

Btw dneska v informatice jsme vymýšleli scénář na film Zimnička a Teplička a měření teploty( Vymyslel to učitel 😂 v devídce, jako važně😂)
Leren0 de2ni2

A dark voice in your headWhere stories live. Discover now