3

290 15 3
                                    

„Buďte všichni sticha! " zakřičel s rudýma očima Derek. „Derek má pravdu, když se tu budem překřikovat, tak nic moc nevymyslíme, musíme se v klidu domluvit." řekla Lydie. Všichni přikývli.

„Tak co tedy budem dělat?" otázal se Stiles. „Musíme vymyslet plán jak ho zničit, když ho najdeme" odpověděl rázně Isaac. „Nejde ho zastavit" skočila jim do debaty Kira. „Cože!? Ale vždyť tvá matka ho probodla mečem!" Zaszkočeně zvýšil Derek hlas. „To ano, ale když meč vytáhla, zničil se. A teď bude mnohem silnější, nabíral síly třista let." „ale vždyť je to jen meč, nějak musí jít spravit" řekl nesměle Stiles. „No matka říkala, že hromová kitsune by to dokázala" „a ty seš jaká kitsune?" Optal se Scot. „Že jsem kitsune jsem přišla teprve nedávno, ještě jsem to nezjistila."

„Dobrá, tak než na to přijdeme buďte opatrní, rozdělte se nejméně do dvojic, a nezůstávejte sami„ Všichni přikývli a rozdělili se do dvojic. Isaac spal u Scota, ale ten se nemusel ani ptát, protože u něj spí normálně. Lydie s Allison šli spolu a zároveň si šuškali něco o módě. No a Stiles zůstal sám.

Ahuuuj, jsme tu zas.
Taaakže, můžete dát další hvězdičku, komentář atd. Doufám že se vám kapitola líbí a můžete se těšit na další.
Tak ahoooj.
Leren0 de2ni2

A dark voice in your headWhere stories live. Discover now