Een nieuw begin?

12 2 0
                                    

-13 oktober 1998-

Denver werd wakker, het was donker. Hij merkte dat hij in een kist lag. Hij probeerde de kist te openen, maar dat lukte niet. "Hallo? Iemand?! Help!!" Er was geen reactie, na een tijdje gaf Denver het op. Hij zuchtte, ineens kwam er door een kier licht naar binnen. Denver maakte snel de kist open, een man die hem had opgegraven keek hem aan alsof hij water zag branden. Denver stond op, "is er iets?" De man viel flouw, Denver keek even om zich heen. Hij schrok, hij stond op een begraafplaats. Later liep hij weg en keek even rond in de stad. Iedereen keek hem raar aan, Denver zuchtte.

-nate-
Hij keek even naar het bos, zijn pups zijn daar nu alleen. Wouter liep naar hem toe, "vanavond ga je normaal doen begrepen!" Nate schrok, hij miste Denver zo erg. Denver was tenminste aardig tegen hem, Nate gromde even naar Wouter.

-Denver-
Eindelijk had hij een nieuwe plek gevonden om te wonen, hij keek in de spiegel. Hij zag er heel erg bleek uit, zijn rechter oog was rood. Hij dacht aan zijn zus en aan nate, hij hoopte dat hun nog leefde.

De vervloeking Where stories live. Discover now