Iepurasul clasei | Hwang Min Hyun × Choi Min Ki (NU'EST)

251 36 7
                                    

Numar de cuvinte: 3837
Personaje: Hwang Min Hyun, Choi Min Ki
Plot: Min Ki este iepurasul clasei, iar Min Hyun il ia acasa, fie ca vrea, fie ca nu.
Pentru: jjshshhsn07

Prima ora a zilei este intotdeauna cea mai nesuferita, mai ales cand este si una nefolositoare la care oricum nu esti atent si esti prezent doar de frica papucului maica-tii. Desigur, ora de dirigentie se numara printre acele ore plictisitoare si nefolositoare pentru ca dirigintele uita cam de fiecare data sa rezolve problemele discutate la clasa.

Exact ca in momentul de fata in care jumatatea de clasa doarme dusa in timp ce restul se revolta pentru intarzierea pedepsirii celui ce a pornit bataia pe holuri acum doua zile. Minhyun se numara printre cei lenesi si somnorosi carora nu le pasa de un asa micut incident. Vrea doar sa se termine ziua mai repede sau macar sa treaca ora asta ca tare nesuferita e.

In plus, cine e nerodul care a facut orarul? Cine ar pune ora de dirigentie la inceputul zilei? De fapt, cine e cel care tot intercaleaza orele neimportante cu cele care chiar te intereseaza? Serios, lucrul asta devine o problema pentru Legiunea Chiulitoare.

"Bine, bine, bine. Am inteles, vom rezolva problema dupa weekend. Dar mai sunt 5 minute din ora si vreau sa stiu cine este urmatorul care il ia pe Minki acasa pana luni."

Minhyun este scos brusc din gandurile sale despre orar si isi deschide ochii imediat la auzirea acelui nume. Oh Doamne, nu poate sa sufere deloc iepurele clasei. Hibridul ala este mult prea dulce, firav si tantalau pentru gusturile sale in materie de animale sau hibrizi. Sub nicio forma nu era corect. De ce clasa de alaturi are un lup mandru, incredibil de mare, un adevarat alfa si ei un iepuras pricajit care stie doar sa dea din nasuc cand e speriat si sa rontaie legume toata ziua? Nu, chiar nu era corect. Voia si el un hibrid grandios pentru clasa lor. Ca de exemplu un leu.

"Minhyun, doamna. E tare nerabdator sa il ia in grija sa. Nici nu stiti cat a vorbit in ultima saptamana despre cat de mult vrea-" ranjetul plin de amuzament al lui Dongho se sterge brusc in momentul in care Minhyun il loveste direct in coaste pentru a-l face sa se opreasca din a mai scoate vreo vorba lipsita de sens, in opinia lui.

"Nu iau pe nimeni acasa." spune Minhyun fara vreo expresie intiparita pe chip, dar cu raceala in voce.

"Minhyun, toti colegii tai-"

"Nu-mi pasa." Ii taie acesta vorba. "Eu nu iau niciun iepure prost acasa ca sa stau si doar sa vad cum mananca in continuu si doarme. Daca nu pot sa fac experimente pe sobolanul ala, atunci nu ma intereseaza."

Minki, care pana acum a ros la o salata linistit, isi indreapta privirea spre cel ce a vorbit fara sa aibe vreun pic de inima in timp ce spunea acele cuvinte dure. Urechile lui clapauge se pleostesc triste in spatele capului, iar ochisorii margelati il privesc cu o oarecare teama pe Minhyun.

"Hwang Minhyun-"

Clopotelul suna zgomotos si cu viata pe holurile liceului, anuntand sfarsitul primei ore, ceea ce aduce un ranjet imens pe fata lui Minhyun. In schimb profesoara a oftat, nu putea sa o scoata la capat niciodata cu incapatanarea elevului sau.

Si acum ce face micutul Minki? Nu poate sa i-l intrebuinteze altcuiva pentru ca s-ar face o zarva incredibila in clasa. Nu poate sa paseze pur si simplu treaba lui Minhyun unei alte persoane. Nu poate nici sa i-l dea cuiva din afara clasei pentru ca nu este permis. Sa-l ia ea acasa? N-ar fi fost o idee asa de rea daca fetita ei de cativa anisori n-ar fi avut alergie la parul de animale. Cum se apropia putin, cum incepea sa stranute si sa se inroseasca la fata mai rau ca un rac. Atunci...?

Asa trece ziua pentru aceasta diriginta, gandindu-se doar cum sa faca sa il ajute pe micutul iepuras sa nu ramana singur si neajutorat in clasa. E destul de neastamparat cand nu e supravegheat si se poate rani foarte usor. Totusi ajunge la concluzia ca ii va cumpara multe legume in acest weekend si va veni o data la cateva ore sa il verifice in fiecare zi. Sta chiar peste drum de liceu, nu va fi asa de greu sa faca asta. Zis si facut. Chiar in pauza de dinainte de ultima ora, se intoarce in clasa cu o plasa plina cu morcovi, salate, ridichii si alte legume gustoase, bune de rontait. Sigur va rezista cu ele macar pe ziua de azi.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 08, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

one shot | kpop Where stories live. Discover now