Meditații | Kim Seokjin × Kim Namjoon

211 40 7
                                    

Număr de cuvinte: 1689
Personaje: Kim Seokjin și Kim Namjoon
Plot: Kim Namjoon este meditatorul de matematică al lui Kim Seokjin, cel din urmă instigându-l la păcate.

Încă un sfert de oră și meditatorul său trebuia să ajungă. Fiind prima ședință de acest gen, emoțiile erau mult prea copleșitoare pentru Jin care spera că totul să decurgă cum trebuie și noul său meditator să nu-l creadă un fraier. Spera că o să treacă examenele finale cu ajutorul cuiva specializat în matematică, o materie la care avea rezultate destul de slăbuțe.

Un ciocănit se auzise în ușa de la intrare în micul său apartament, ciocănit care anunțase că profesorul a venit pentru a-și ține cursul. Un simplu 'e deschis' a fost răspunsul pe care Namjoon l-a auzit de la tânărul care aranja cărțile, fiind pregătit de oră.

—Bună ziua. Luați un loc pe canapea. Doriți să vă servesc cu ceva? Poate un pahar cu apă?

—Nu mulțumesc. Am venit aici pentru o meditație, nu pentru un bufet. Cu ce începem?

—Aș cam vrea să studiem funcțiile de gradul doi și ecuațiile atașate funcțiilor.

—Sigur. Ce vrei să știi despre funcții? Sunt ușoare, nu văd de ce nu te descurci cu ele.

—Exercițiul 4 de la pagina 69. Nu înțeleg cerința și nici ce-mi cere să fac.

—Ai o familie de funcții cu parametru pe care o notăm simbolic fm, iar îți cere la punctul a) să îl afli pe m dacă vârful parabolei este în cadranul unu. Deci a și Yv trebuie să fie mai mari decât 0. Le pui într-un sistem și rezolvi ecuațiile. Nu e complicat.

—Îmi puteți arăta dumneavoastră?

—Te rog, nu-mi vorbi cu dumneavoastră. Nu sunt atât de bătrân încât să-mi vorbiți cu dumneavoastră.

—Atunci, domnul profesor Namjoon?

—Doar Namjoon pentru tine. Ține minte asta.

—Și în pat ar trebui să-ți spun 'daddy'?

Clar nu se aștepta la asta. Era ceva total nou din partea elevului său pe care îl medita și pentru care avea o pasiune secretă de ceva timp însă a preferat să o țină doar pentru el și atât. Nu se aștepta să audă așa ceva tocmai de la acel băiat inocent care nu părea genul de persoană perversă, dar Namjoon a învățat că aparențele sunt mai înșelătoare decât par a fi.

—Am venit pentru o meditație aici, nicidecum pentru sex. Kim, te rog să rezolvi ecuațiile alea.

—Ești sigur că ai venit doar pentru o meditație, daddy?

Îl excita al naibii de mult când îl striga așa, și la dracu Jin arăta mai mult decât sexy când rostea acel daddy cu o senzualitate perfidă în glasul său mai mult șoptit. Îl excita și modul în care părul său stătea răvășit, iar acele zgârieturi pe care i le făcuse la ultima meditație încă erau vizibile ceea ce îi ofereau o senzație cu totul nouă profesorului care era mult mai tânăr decât posibilul viitor iubit.

Pentru prima dată, îl vedea altfel decât acel băiat timid și inocent care are note bune și învață pentru a-și păstra bursa. Acum, îl vedea ca pe un adolescent în care hormonii clocotesc și cer cât mai multă acțiune. Chestie care nu-i displăcea deloc. Voia să-l facă să ceară mai multe de la el, nu doar săruturi și mici semne pentru a nu se da de gol.

—Kim, te rog să rezolvi exercițiul.

—M-am săturat de exercițiile astea.

—Serios? Atunci ce propui?

—Tu ... Eu ... Pat. Știi, nu ne va prinde nimeni de data asta. Doar noi doi.

Acesta șoptise suav în urechea lui Namjoon vorbele care exprimau senzualitate și sexualitate în același timp. Modul în care ochii lui Namjoon studiau atent fiecare gest și fiecare părticică din corpul lui Jin stârneau dorința din băiatul care stătea cu capul pe umărul său, șoptindu-i micile sale vorbe de alint care îl amețeau pe bărbatul deja excitat.

one shot | kpop Where stories live. Discover now