De schrijfster aan het woord...

45 4 0
                                    

Dankjewel! Dat je overweegt om het eerste boek dat ik ooit geschreven heb te lezen.

Ik heb de hoofdstukken een aantal keren doorgelezen om eventuele fouten eruit te halen en te zorgen dat de alinea's niet te lang zijn. [3-1-20]

Ik ga dit boek niet tot bloedens toe corrigeren. Zelfs niet als ik beter in schrijven wordt. Ik wil dat hij trouw blijft aan wat het is: mijn eerste boek. Ik wil het later nog eens kunnen lezen en er naar kunnen kijken als een oud dagboek. Iets om me aan die tijd te herinneren.

Als je fouten vindt, schroom dan niet om het tegen me te zeggen, dat vind ik niet erg. Vooral omdat ik het boek in eerste instantie in het Engels geschreven heb, zou het maar zo kunnen dat er dingen in staan die niet helemaal goed zijn. Maar houd wel in gedachten dat dit boek tot stand is gekomen omdat ik voor de eerste keer iets probeerde te schrijven. 

Het begon allemaal als een manier om mijn gedachten te verzetten. Een manier om te ontspannen. En het was nooit de bedoeling om het aan anderen te laten zien. Ik had eerlijk gezegd ook niet gedacht dat het een verhaal met een begin en een eind zou worden. Het is allemaal vanuit mijn onderbewuste ontstaan en pas toen ik het terug ging lezen, begon ik te geloven dat anderen het misschien ook wel leuk zouden vinden.

Dus heel erg bedankt dat je hier bent en dit leest. Ik presenteer je een boek vol bloed, zweet en tranen. Tjokvol met persoonlijke emotie en levenservaringen, gemengd met een grote berg aan fictie dat aan mijn vreemde brein is ontsproten. Ik hoop dat je er plezier aan beleeft.

Liefs, Hankie. <3

Nog Niet Verslagen  ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu