Hoofdstuk 46 - Tong

23 1 0
                                    

Jo wordt de volgende ochtend wakker en alles doet zeer. Ze kijkt op het knappe, slapende gezicht neer, dat op haar maag ligt. Ze streelt over zijn haar en fluistert: "Ik hou van jou." Hij draait zijn gezicht naar haar toe en probeert te zien met zijn slaperige ogen. Jo glimlacht naar hem en fluistert: "Zo schattig." 

Zijn karakteristieke glimlach verschijnt langzaam en hij mompelt: "Jij bent de enige die me schattig mag noemen." 

Jo lacht en zegt: "Maar je bent het echt, als je slaperig bent. Minder gevaarlijk dan normaal." Hij grinnikt zachtjes en drukt een kusje op haar buik. Jo maakt zijn haar in de war en zegt: "Blijf alsjeblieft nog even slaperig, zodat ik me kan douchen en naar mijn werk kan gaan." 

Dart bijt in haar buik en zegt: "Maar het is veel leuker om je te plagen." 

Jo kijkt naar hem en zegt: "Zal ik een bepaalde opname weer voor je afspelen? En misschien moet ik dat ook op onverwachte momenten gaan doen, als je op je werk bent bijvoorbeeld."

Dart tilt zijn hoofd op en zegt: "Nee, alsjeblieft niet. Ik zal lief zijn. Gewoon één keer en dan zal ik in bed blijven." 

Jo zegt: "Een keer wat?" 

Dart kijkt naar haar op en steekt zijn tong uit, voordat hij tergend langzaam over haar buik likt. Jo kreunt en sluit haar ogen. Als ze haar ogen weer open doet, ligt hij op zijn zij, met een tevreden blik in zijn ogen. Jo stapt uit bed, rekt zich langzaam uit en knipoogt over haar schouder naar Dart, die naar haar ligt te staren. 

Ze doucht zich snel en maakt een vlecht in haar haar, terwijl ze tegen de katten praat, die dicht bij haar blijven. Ze geeft ze te eten en loopt dan de slaapkamer weer in om haar kleren voor vandaag uit te kiezen. Dart ligt op zijn buik en kijkt aandachtig naar haar. Ze staat voor de kledingkast en glimlacht, zodra ze haar Rolling Stones shirt ziet. Die tong is perfect voor vandaag. Ze trekt haar rode, kanten beha en bijpassend slipje aan. En vervolgens haar spijkershort en haar rode gympen. 

Ze voelt dat Dart naar haar kijkt en trekt het shirt aan, terwijl ze nog steeds met haar rug naar hem toe staat. Ze draait zich om en wacht tot hij het ziet. Zodra zijn ogen naar haar shirt kijken, verschijnt zijn scheve glimlach. Jo glimlacht naar hem terug, loopt naar hem toe en knielt op het bed voor een kus. "Dag lekker ding. Fijne dag!" Ze staat op, maar Dart trekt haar weer omlaag voor nog een kus. 

"Dag, lief. Ik zal het grootste gedeelte van de dag in de sportschool zijn. Ik laat het je wel weten als ik klaar ben." Jo glimlacht en staat op, al neuriënd naar buiten lopend. De zon schijnt en ze voelt zich goed vandaag. Ze heeft een beetje spierpijn, maar het kan erger. Ze glimlacht naar de mensen die ze tegenkomt en aait een hond in het voorbijgaan. 


Ze komt bij het café aan en ziet dat Jake het terras aan het klaarmaken is. "Goedemorgen, grote broer." 

Jake loopt naar haar toe voor een knuffel en zegt: "Goedemorgen, mooie zus." Jo helpt hem en ze lopen samen naar binnen. 

Jake wijst naar een kruk en zegt: "Ga zitten! Je krijgt eerst koffie." Jo glimlacht en gaat zitten. Jake zet de koffie voor haar neer en zegt: "Ik gok dat gisteren een goede dag voor je was? Je ziet er zo gelukkig uit deze morgen." 

Jo grijnst en zegt: "Het was een hele goede dag. Op zoveel verschillende vlakken." 

Jake grinnikt en zegt: "Ik heb er gisteren nog over zitten nadenken. Je was te bang om te praten, toen je hier voor het eerst binnenkwam en moet je nu eens zien. Sexy, een harde werker en zeker niet bang om je mening te geven. En je bent met de man waarvan ik hoopte dat hij bij je zou passen. En hij is nog meer veranderd dan jij." 

Nog Niet Verslagen  ✔Where stories live. Discover now