Κάθε αποχωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος

23.9K 1K 1.5K
                                    

Η νεότητα τελειώνει όταν τελειώνει ο εγωισμός, η ωριμότητα αρχίζει όταν ζούμε για τους άλλους.
Herman Hesse

Το κεφαλαιο που δεν πιστευα ποτε μου πως θα γραψω : Η επομενη ,ή αλλιως,ο λογος που δεν πηγαινω σε παρκα το βραδυ.

Δεν ξερω αν οφειλεται σε υπερμετρη αλαζονεια,ματαιη ελπιδα ,ή τυφλωτικη αγνοια,το οτι δεν σκεφτηκα ποτέ πως θα τον εβλεπα με καποια αλλη.

Ηταν λιγο πριν τις 12 το βραδυ,ημουν μονη μου στο παρκο με τον σκυλο που εκανε ασκοπους γυρους στο γρασιδι και βλαστημουσε την ωρα και την στιγμη που περιμενα να παει τοσο αργα για να βγω.
Εγω δεν ηταν να βγω,δεν πηγαινω πια στο παρκο,αλλα οι συγκυριες...
Ακουσα δυο φωνες,μια αντρικη και μια πολυ ψιλη γυναικεια να πλησιαζουν μεσα απο το δασακι.

Το καπως πονηρο μου χαμογελο οτι επροκειτο να τους κανω χαλαστρα εσβησε οταν ακουσα εναν γνωριμο ηχο.Το γελιο του ηχησε σε ολο σχεδον το τετραγωνο ,θα το αναγνωριζα και απο χιλιομετρα μακρια.
Τον ειδα που κοκκαλωσε οταν με ειδε απο την αλλη γωνια,δεν μπορουσα να διακρινω το προσωπο του μα ειμαι σιγουρη πως ημασταν εξισου σοκαρισμενοι.

Τραβηξε πισω την κοπελα.
Η κινηση του με πληγωσε,ηθελε να την προστατευσει απο εμενα;Το αντιθετο;Ηθελε να προστατευσει τον εαυτο του και απο τις δυο μας;
Ολα τα πιθανα σεναρια με στενοχωρησαν.
Ο σκυλος μου,σαν να διαισθανθηκε οτι εκεινο το παλικαρι δεν το συμπαθουμε πια δεν τον πλησιασε.
Ειχε τεντωσει τα αυτια της και κοιτουσε μια εμενα μια εκεινον.
Σαν να περιμενε να ερθει,οπως τοτε,να πεταξει την ζακετα του στο παγκακι,να μου σκασει ενα φιλι στο μαγουλο και ενα στο στομα,να αναψει τσιγαρο,και να αρχισει να μου λεει για την μερα του.

Δεν μου αρεσουν οι βολτες σε παρκα την νυχτα.
Παλαιοτερα γιατι ηταν γεματα επικινδυνους αγνωστους.
Ενω πλεον γιατι ειναι γεματα επικινδυνους γνωστους.

''Προκειται για το μεγαλυτερο επιχειρησιακο σχεδιο του αιωνα''ο Eric λεει σοβαρος.Η δυνατη του φωνη αντηχει στον αμφιθεατρικο χωρο.
Ολα τα υψηλοβαθμα μελη εχουν συγκεντωθει.Εκπροσωποι των συμμαχων ειναι επισης εδω.
Ο Ιασονας εχει καθισει αναπαυτικα σε μια καρεκλα διπλα στο βαθρο που ο Eric μιλαει,η Ρεβεκκα καθεται αναμεσα στον Jake και την Darcy.Η Αννυ δεν θεωρειται υψηλοβαθμη και ο Carter ειναι καπου στις μπροστινες θεσεις και επεξηγει πραγματα που ο Eric,χαριν λακωνικοτητας μπορει να εχει παραληψει.
''Σε ημερομηνια που εχει απο τωρα οριστει,θα ριξουμε το συστημα του κρατους,αυτο θα επιτευχθει με συγκροτημενη και ταυτοχρονη καταλυση των τοιχων ασφαλειας των ηλεκτρονικων συστηματων''ο χακερ επεξηγει.
Ο Ιασονα γνεφει.

Claimed -ΥΠΟ ΔΙΟΡΘΩΣΗ-Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα