Η παγίδα του ερωτα είναι κρυφή.

20.3K 1.1K 843
                                    

Κάποιοι μικροί θεοί του Έρωτα σκοτώνουν με βέλη, και κάποιοι με παγίδες.
Γουιλιαμ Σαιξπηρ

Η Θεα Αττη ηταν κατα τον Ομηρο κορη του Δια και κατα τον Ησιοδο θυγατερα της Εριδος.Σταλθηκε μαζι με τις αλλες συμφορες μεσα στο κουτι της Πανδωρας ως τιμωρια για τους θνητους.

Ηταν η Θεα της πλανης ,της φθορας των ανθρωπων και της καταστροφης.

Ο ποιητης την παρουσιαζει σαν το ''θεό φθονεί''

Και αν αναλογιστουμε την επιλεκτικη μοιρολατρεια του ατομου και την ορμεμφυτη ταση του να κατηγορει τις ανωτερες δυναμεις για καθε δυστυχια της ζωης του,κυριαρχη θεα,

ειναι η Αττη,

και φυσικα οχι για αλλο λογο ,αλλα εξαιτιας της αγνοιας του ατομου μπροστα στο αγνωστο ή την πεποιθηση της γνωσης του,την λανθασμενη γνωση

Μερικες φορες,κοιτας καποιον ,και νομιζεις οτι τον ξερεις,οτι καθετι κανει ειναι αποτελεσμα μιας λογικης εσωτερικης διεργασιας την οποια εσυ γνωριζεις καλα.

Κοιτας τον αλλον στα ματια και βλεπεις κατι γνωριμο,σωστο,οικειο.

Μα αφησε με να σου εξηγησω,οτι τα ματια , ο,τι και αν πιστεψεις, λενε ψεματα ,και μαλιστα πολλα

Το μεγαλυτερο ωστοσο ψεμα ειναι αυτο που λεμε στον εαυτο μας καθε πρωι οταν κοιταζομαστε στον καθρεφτη

'Ολα καλα'

O αερας την χτυπουσε δυνατα στο προσωπο.Ηταν λιγο μετα τις 5 το ξημερωμα.Το ιδιωτικο τζετ της Μαφιας θα τις πηγαινε μεχρι την Ιταλια και απο εκει θα επιβιβαζονταν ως κανονικες πλεον Ιταλιδες τουριστριες και θα 'απολαμβαναν' μια πτηση διαρκειας 10 ωρων για να φτασουν στα νησια Μπορα Μπορα .

O Ιασονας στεκοταν απεναντι της σφιγμενος

Τα δύο σμαραγδι μάτια τον κοιτούσαν εξεταστικά και εκείνος ανήμπορος να αρθρωσει τις σωστες λέξεις έμεινε να την κοιτάζει.

Τα άλλοτε καστανοξανθα πυκνά μαλλιά της έπεφταν σαν μαύρος καταρράκτης στην πλάτη της. Στόχος ήταν να επιτευχθεί η ιδιαιτερη τροπικη ομορφια της.Εμενε μονο να μαυρισει λιγο.

''Μην τα κανεις θαλασσα,το νου σου'' την προειδοποιησε μα η Ρεβεκκα διαισθανοταν την ανησυχια στην φωνη του,το σχεδιο της , για τη δολοφονια του γερμανου, επρεπε να μεινω κρυφο και μονο για εκεινη.Οποτε ειναι φυσικο ο Ιασονας που ειχε τον ελεγχο σε καθετι να ανησυχει μηπως η μοναδικη και ακριβοπληρωμενη του αποστολη για αποτελεσματικη εξουδετερωση του εχθρου αποτυχει

Claimed -ΥΠΟ ΔΙΟΡΘΩΣΗ-Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα