Να διεκδικείς

22.7K 1.2K 340
                                    

Υπάρχει μια γυναίκα στην αρχή όλων των μεγάλων πραγμάτων.

Alphonse de Lamartin

«Ας σταματήσουμε δεν αντέχω άλλο» η Ρεβέκκα βαριανάσαινε κι ο Carter γέλασε.
«Άλλο ένα σετ» της είπε ο εντυπωσιακά γυμνασμένος χάκερ και φάνηκε να συμμερίζεται την υποψία κούρασης που άρχισε να μαρτυρά ο ιδρώτας της. Ο Ιάσονας τον είχε προτρέψει να της βάλει τις πιο δύσκολες ασκήσεις γυμναστικής.
Να την πατήσει κάτω. Αυτά ήταν τα ακριβή λόγια του.

Και πολύ είχε αντέξει, ο ίδιος πίστευε πως μετά το πρώτο σετ η μικροκαμωμένη κοπέλα θα σταματούσε. Μα είχε αντέξει τέσσερα ολόκληρα, χωρίς παράπονο - μέχρι τώρα δηλαδή.

Το κλειστό, ιδιωτικό γυμναστήριο στο εικονικό σπίτι η Ρεβέκκα γρήγορα ανακάλυψε ότι ήταν υπόγειο, ξεχωριστά από το σπίτι κι είχαν πρόσβαση όλα τα μέλη τη Μαφίας.
Ήταν τεραστίων διαστάσεων κι η κοπέλα σχεδόν αναρωτήθηκε αν συνδεόταν με τη «μυστική» βάση που δεν της αποκάλυπταν. Μα ακόμη κανείς δεν της έλεγε τίποτα.
Σήμερα ο τεράστιος χώρος ήταν γεμάτος∙ άντρες που έμοιαζαν με γίγαντες και ελάχιστες -ωστόσο εξαιρετικά γυμνασμένες- γυναίκες κι όλοι την κοίταξαν με το που πάτησε το πόδι της στον κλειστό χώρο - προπορευόμενη φυσικά του Carter, αν κι εκείνος της υποδείκνυε σ' όλη τη διαδρομή που να στρίψει.

Η Ρεβέκκα τίναξε αδιάφορη τα μαλλιά της και τα έπιασε μια ψηλή κοτσίδα. Γνώριζε ότι το κολάν έκανε ακόμη πιο κολασμένα τα γυμνασμένα οπίσθιά της και τα πόδια της φάνταζαν απίστευτα μακριά, μα αποφάσισε να μην αφήσει πολλά σε κοινή θέα βάζοντας ένα φαρδύ μακρύ μπλουζάκι πάνω από το αθλητικό τοπάκι της.

«Είσαι σε καλή φόρμα αυτό είναι κάλο, δεν χρειάζεσαι κι ιδιαίτερη γυμναστική - μόνο για διατήρηση» της είπε ο Carter χαλαρά αφού τελείωσε και το τελευταίο βαθύ κάθισμα κι έπεσε ανάσκελα στο στρώμα.

Παντού υπήρχε δυνατό φως κι ο κλιματισμός έκαιγε δίχως διακοπή, αλλά η Ρεβέκκα ένιωθε να καίγεται ολόκληρη σε κάποια κόλαση.

Ο Carter άπλωσε το χέρι του για να την σηκώσει, αλλά είχε σταματήσει από χρόνια να δέχεται την οποιαδήποτε βοήθεια. Στηρίχθηκε καλά στα χέρια της πήρε βαθιά ανάσα και βρέθηκε ξανά όρθια απέναντί του.

«Πάμε;» ρώτησε ανυπόμονα κι αφού ήπιε μια γουλιά από το νερό της κινήθηκε προς την έξοδο χωρίς να περιμένει απάντηση. Δεν είχε κάνει φυσικά τον κόπο να συστηθεί σε κανέναν· όλοι ήξεραν ήδη ποια είναι και σίγουρα κάποιος λόγος θα υπήρχε που κι ο Carter δεν έκανε κάποια κίνηση συστάσεως.

Claimed -ΥΠΟ ΔΙΟΡΘΩΣΗ-Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα