Τα μυστικά γεννούν ψέματα

17.9K 985 398
                                    

Ο καθενας απο εμας παλευει με τους δαιμονες του.
Ειναι οι σκιες στο μυαλο σου,που δεν σε αφηνουν να παρεις ανασα,
ειναι μια ατσαλινη μεγγενη που σφιγγει καθε λεπτο που περναει ολο και περισσοτερο.
Μερικες φορες οι δαιμονες αυτοι,δεν εχουν προσωπο,εχουν ομως εκφρασεις,σε κοιτουν και γελουν,καθως πεφτεις στο δαπεδο,και τα γονατα σου ματωνουν,αγαπουν να σε βλεπουν να πεφτεις,ειναι η νικη τους,ο προορισμος τους ειναι η ηττα σου.

Παρε μια βαθια ανασα,νικησε τους.

''Κοιτα τι μεγαλο κυμα ηταν αυτο Εκατη!''φιλησε ρουφηχτα στο αφρατο της μαγουλο το μικρο κοριτσακι ,εκεινο γελασε κι επειτα στριγκλησε οταν το κυμα την εβρεξε.

''Παμε να φυγουμε γιατι ο μπαμπας θα φωναζει''

Αγκιστρωθηκε πιο σφιχτα πανω στην Ρεβεκκα που ειχε μπει στην θαλασσα μεχρι την μεση και επαιζε παιχνιδια μαζι της οσο ο ηλιος εδυε.
Η παραλια ειχε βαφτει στα χρωματα του ζεστου πορτοκαλι,η ειδυλλιακη θεα συνοδευοταν απο μια γλυκια ησυχια,αυτο μαζι με το γελιο της κορης της.

''Μα-μα ,μαμα παλι!'' χοροπηδηξε ενθουσιασμενη στην αγκαλια της προφεροντας οσο καλυτερα μπορουσε τις λεξεις.

Ηταν 1,5 ετων,ειχε καταμαυρες μπουκλιτσες και πρασινα ματια,ιδια με τα δικα της.

Φορουσε ενα κεντητο λευκο μαγιο απο κατω και ενα λευκο τιραντακι απο πανω.Υποτιθεται οτι τωρα θα κοιμοταν ,η ωρα ηταν 9 παρα αλλωστε.Αλλα η μαμα δεν μπορουσε να της χαλασει χατιρι οταν εδειξε με παραπονο την θαλασσα απο το μπαλκονι.

''Αντε...μια τελευταια φορα.Μετα σπιτι''ειπε οσο πιο αυστηρα μπορουσε μα κοιτωντας τα δυο πρασινα ματια που λατρευε λυγισε.Την βολεψε καλυτερα στην αγκαλια της και την κρατησε σφιχτα καθως πλησιαζε το νερο που ερχοταν με φορα προς το μερος τους.

Το κοριτσακι ειχε πλατη στο ορμουμενο νερο μα βλεποντας το χαμογελο της μαμας της την εκανε να γελασει και να χτυπησει χερακια και ποδαρακια στο νερο.

''Παμε μεσα μωρο μου θα κρυωσεις'' την εβγαλε απο το νερο και την κρατησε σφιχτα πανω της,αμεσως ακουσε το γκρινιαρικο κλαμα της.Το αγνοησε .Στις αρχες την τρομαζε πολυ το κλαμα της αλλα μετα απο καιρο καταλαβε οτι η κορη της ειχε μαθει να τους παιζει ολους στα δαχτυλα.

Την τυλιξε στην πετσετα που ειχε αφησει στην σκαλα κατω απο το μπαλκονι τους ευτυχως πριν αρχιζει να τουρτουριζει.

Claimed -ΥΠΟ ΔΙΟΡΘΩΣΗ-Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα