Σκέφτεσαι αυτο που σκεφτομαι;

19.8K 1.2K 337
                                    

Να εμπιστεύεσαι τα ένστικτά σου. Συνήθως βασίζονται σε δεδομένα αρχειοθετημένα λίγο κάτω από το επίπεδο της συνείδησης.
Joyce Brothers

Ιάσπις

Το όνομα του το πήρε από την εβραϊκή λέξη «yaspeh».
Ήταν πασίγνωστο πετράδι στην αρχαιότητα και του αποδίδονταν ισχυρές δυνάμεις. Ο Φαραώ Νεχεψώς της Αιγύπτου το φορούσε ως φυλαχτό με τη μορφή ενός φιδιού από το οποίο έβγαιναν ηλιακές ακτίνες .Έλκει τον πλούτο, την τύχη και την αγάπη. Χαρίζει υγεία, ισορροπία, ζωτικότητα, ευεξία, ομορφιά, μακροζωία, αισιοδοξία και ενέργεια.
Είναι το πετράδι της ολοκλήρωσης. Σύμφωνα με τη μυστικιστική παράδοση, αποτελεί τη μητέρα όλων των λίθων γιατί κρατά μακριά τις αρνητικές συναισθηματικές επιρροές, απορροφά το κακό και πολλές φορές το ανακλά πίσω σε αυτόν που το στέλνει, γι' αυτό και αποτελεί πρώτης τάξης προστασία ενάντια στην κακοποιό μαγεία.Φέρνει αρμονία μεταξύ του Yin και του Yang.

Η Ρεβεκκα κοιτουσε μπερδεμενη τις πληροφοριες.

Μα ο Ιασονας δεν της ειπε οτι του θυμιζε την θεα Εκατη; Γιατι να της δωσει ενα δαχτυλιδι με πετρα κατα της μαγειας;

Ηξερε οτι ο Ιασονας γνωριζε ηδη καθε λεπτομερεια για τον λιθο οπως και για τα αλλα δαχτυλιδια που φορουσε στα δαχτυλα που η Ρεβεκκα ειχε φανταστει γυρω απο το λαιμο της.

Δεν τολμουσε να τον ρωτησει για το νοημα του λιθου,δεν ηθελε να πιστεψει οτι την ενδιεφερε γιατι θα γεμιζε επαρση.

Αναθεματισμενε αντρα.

"Και πως γνωριστηκατε ειπαμε;" η ερωτηση της Angelica τους επιασε απροετοίμαστους. Η ωρα ηταν δεκα και σαν φυσιολογικη παρεα που ηταν αποφάσισαν να δουν ολοι μαζι μια ταινία.
Αναθεμα και αν προσεχε κανεις.

Ο Ιασονας και η Ρεβεκκα ηταν πολυ απασχολημενοι να αγριοκοιταζουν ο ενας τον αλλον οταν η Angelica δεν κοιτουσε.
Ο Carter ερωτευμενος μεν ανησυχος δε μη τυχον το 'ζευγαρακι' κανει καποιο λαθος και αποκαλυφθει ηταν ετοιμος να επεμβει για να σωσει την κατασταση.

Και φυσικα ο Jake με τον Eric καθοταν ανετοι στις δυο πολυθρονες και κοιτουσαν το θεατρο του παραλογου που διαδραματιζοταν μπροστα τους με ιδιαιτερο ζηλο και προσηλωση.
Αλλα η ταινια ηταν ισως και η καλυτερη επιλογη τους αν ηθελαν να υπαρχει σιωπη. Αλλωστε το τελευταιο πραγμα που ηθελε η Ρεβεκκα ηταν να αναγκαστει να κλειστεί σε ενα δωματιο με τον Ιασονα για τοσες ωρες.
Αυτος ο αχρείος θα την σκοτωνε!

Claimed -ΥΠΟ ΔΙΟΡΘΩΣΗ-Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα