announcement [wo ai ni.]

2.9K 146 580
                                    

bu bölümün açılışını 20 sorudan oluşan bir tanıtım ile yapacağım. iyi okumalar.

1)adının/kullanıcı adının anlamı ne?
aoi astre, oldukça değer verdiğim bir kullanıcı adıydı benim için. mavi yıldız anlamına geliyordu. ayrıca hikayesi olan, gerçek hayatımla da bağlantısı olan bir isimdi. şu an kullandığım kullanıcı adı olan wei dianxia birbirinden bağımsız da algılanabilecek olan anlamlar taşıyor. wei; güç, güçlü, sıradışı anlamlarına gelirken dianxia'nın anlamı majesteleri. elbette, şu an kullanmakta olduğum bu kullanıcı adı da benim için önemli bir yer taşıyor. (japonya'dan çin'e kayan yazarınız dbfbfbfb)

2)burcun ne?
boğa burcuyum.

3)cinsiyetin ne?
kız/kadın/dişi/hanımefendiyim.

4)çekirdek ailen kaç kişi?
şu anda 5.

5)hangi dine mensupsun?
müslümanım!~

6)değer verdiğin bir söz/mottonu söyler misin?
ölüm dışında her şeyi geri çevirebilir ya da elde edebilirsin.

7)en sevdiğin mevsim?
ilkbahar, kış.

8)küçüklüğünü düşündüğünde aklına ne geliyor?
birden fazla şey geliyor. yastığımın kenarında uyuyan kedim, okula benimle yürüyen köpeğim, kardeşim gibi gördüğüm arkadaşlarımla oynadığım oyunlar, samuray jack ve kaptan tsubasa... gerçek anlamda sayamayacağım kadar çok şey var.

9)haftanın en sevdiğin ve en nefret ettiğin günleri?
en sevdiğim gün pazartesi, en nefret ettiğim gün pazar.

10)en sevdiğin renkler?
bu tartışılabilir bir konu. en sevdiğim renk dediğimde aklıma mavi geliyor ama rengi nerede gördüğüme de bağlı biraz bu.

11)iyi olduğunu düşündüğün bir konu var mı?
duygularımı yansıtmama. özellikle her daim gülümsemeyi refleks olarak bile yapabilirim. ama yanlış anlaşılmasın, genel olarak mutlu bir insanım zaten. nadiren bir şeyleri saklama gereği duyarım.

12)kısa zamanda birine onu sevdiğini söyledin mi?
hayır. ailem de dahil kimseye yakın zamanda sevgi sözcükleri sunmadım.

13)yatağa girdiğinde son düşündüğün şey ne olur?
günümün çok güzel ya da iğrenç geçmiş olabileceği, ama yine de yapmam gereken temel şeyleri yapmış olduğum. erken kalkmış, spor yapmış, bir de yeterli soru çözüp arkadaşlarımla gülüşebilmişsem o gün yaşanan olaylar önemsenmeyecek kadar güzel geçmiş demektir. ve bunun için şükrederek yatarım.

14)sence duygular hangi renktir?
aşk->koyu kırmızı, vişne çürük, beyaz
sevgi->turkuaz, nar çiçeği
korku->mor
nefret->koyu yeşil
mutluluk->turuncu,sarı
üzüntü->lacivert
melankoli/depresyon->gri,siyah

15)en çok gitmek istediğin yer neresi?
huzur bulabileceğim herhangi bir yer olabilir sanırım. avrupadan nefret ediyorum, kesinlikle bana uygun bir yaşayışları yok. o kadar tembel bir hayat sürdürmem mümkün değil. belki çin? kazakistan? emin değilim.

16)kendini nasıl tanımlarsın?
enerjik. genel olarak mutlu, pozitif ve objektif. zor sinirlenen, zor telaş yapan. ancak çok düşünen ve insanları çabucak "hayatında olabilecekler" ve "olamayacaklar" diye ayıran.

17)on yıl önceki ve on yıl sonraki haline bir şeyler söylemek istesen, bu ne olurdu?
10 yıl önceki halim-> tatlım, gerekirse evden kaç veya kendini odaya kilitleyip günlerce aç kal ama bir şekilde asla taşınmamamızı sağla. çünkü emin ol, tüm bu mutluluğun, arkadaşlığın, oyunlar ve evinizin devasa bahçesinde geçirdiğin güzel günler taşındığın an bitecek.

10 yıl sonraki halim-> umarım ulaşmak istediğim yerdesindir. diğer insanların hayatına dokunacak bir şeyler yapmayı başarabilmişsindir. başaramadıysan da sorun değil, hala çok gençsin. başarmak için hala vaktin var. lütfen, çalışmayı asla bırakma. çünkü ben şu an, senin bulunduğun yere gelmek için uğraşıyorum.

18)uyumadan önceki rutinin ne?
dişlerimi fırçalayıp yüzümü yıkar ve gerekli bakımı yaparım. yarım saat kadar müzik dinler ve kitap okurum. ardından sonraki gün yapacaklarımı aklımdan geçirir, tavana bakar, şükreder, gülümser ve uyurum. eğer tatildeysem yatmadan önce ablamla sohbet edebilir ya da laptopla uğraşa da bilirim.(ve baby yoda'yı düşünürüm, evet.)

19)stressli bir durumla karşı karşıya kalırsan ne yaparsın? ya da ani bir depresyon durumunda ne yaparsın?
eğer gerçekten ciddi bir durumsa internet bağlantımı kapatır, ışıkları kapatır, rahat olacağım bir odaya geçer ve son ses müzik dinlerim. bunları yapamıyorsam bahçeye çıkar ve top sektiririm. eğer hiçbirini yapamayacağım bir konumdaysam yere oturup bağdaş kurar ve chase atlantic'e ait herhangi bir şarkıyı mırıldanırım.

20)en nefret ettiğin insan tipleri ya da durumlar neler?

üç tane sıralarsam yeterli olur sanırım?
insan tipleri;
•pedofili insanlar
•ırkçı/hehangi bir dine fobisi olan insanlar
•homofobikler

durumlar;
°açlık
°yorgunluk
°soğuk hava

(bu üçü birleşirse hiç görmediğiniz biriyle karşılaşırsınız. gerçekten ama gerçekten çok sinirli oluyorum o zaman.)

ve şimdi, asıl konumuza geçelim.

aoi'niz, wei'niz, hatta geçmişe gidelim! bazılarınızın biricik quennserenity'si, bu yazdan sonra miraculous hakkında kitap yazmaya ya da bölüm yayınlamaya devam etmeyecek. ayrıca bu hesabı da küçük çaplı terk edecek denebilir.


kararım ani değil, bu zaten yıllardır aklımda olan bir şey. bazı şeyler için büyüdüğümü falan da ima etmiyorum, ama artık huzur bulduğum bir fandom değil burası. güldüm, eğlendim, üzüldüm, kimilerinizin dertlerini paylaştım, kimilerinizle aynı şeyleri izleyip shipperlık yaptık... ama artık ben rotamı biraz farklı yerlere çevireceğim.

bu bir veda konuşması değil, bilgilendirme bölümü. o yüzden fazla duygusallaşmayacağım.

ayrıca, kitaplarımı bitirmeden bırakmayacağımı da söylemek isterim. onları yarım kalsınlar diye yazmaya başlamadım, hepsi bir sona kavuşmadan da peşlerini bırakmayacağım.

uhm, bu kadar?

asıl veda konuşmasına kadar, kendinize çok iyi bakın.

1004 [adrienette] ✅Where stories live. Discover now