|99. Kapitola| The End🥀

1.5K 90 15
                                    

,,Ano, zabil jsi ho. On byl Sehunův bratr a tím se Sehun dozvěděl, že jsi tady. A... o v sobě měl stále moc.. a tou byl jed, který má v sobě a když se s tebou teď.. rval a natrhl ti ret, trošku jedu se muselo dostat i do tebe.

,,Já.. Já jsem.. vládcův syn?!" Vyjeknu, snažíc se dostat ze sevření pout.

,,Ano, jsi," řekne Chanyeol a přijde blíže ke mně. ,,Víš, had nechtěl, abys po nich někdy zdědil vládu, tak proto tě dal do normálního světa. Myslel si, že takhle se o tomto světě nedozvíš. Ale.. ten had, kterýho jsi zabil, nebyl ten, co přeměnil tvé rodiče v sochy. To byl Sehunův otec, ale zemřel hned druhý den po dešti."

Kývnu v souhlas a on najde klíč, zastrčený ve zdi a snaží se mě dostat z pout.
~~~~~
Když se mu to po dlouhé době povede, naštěstí dopadnu na nohy, svá zápěstí si promnu a rozhlédnu se kolem.

,,Co teď.. z kluků jsou sochy, zklamal jsem," řeknu zklamaně a Chanyeol se zamračí.

,.Tohle neříkej, pořád tu je možnost všechno napravit," usměje se.

,,Jaká možnost?" Optám se a pohlédnu na svůj meč, jenž mám v úchytu u pasu. Celý se rozzáří do zlaté barvy. ,,Páni, co se to s ním děje?" Vezmu si ho do rukou.

,,Možnost, jak všechno napravit, je schovaná někde v jeskyni, promiň, už musím zpátky do bílého světa," řekne smutně a rozplyne se do mlhy, jenž po chvíli zmizí. ,,Teď jsem na to všechno sám."
~~~~~
Chvíli jen tak posedávám na zemi, hlavou zakloněnou v klíně, si všimnu dlaždičky, jenž se na zemi pohla. ,,Co to?" Vyjde mi z úst a postavím se. Z dlaždiček se vytvoří jakási díra, v nichž jsou uvnitř kamenné schody. ,,Mám nemám?" Rozmýšlím se, ale na konec se rozhodnu, že to risknu, přece jen.. už nemám co ztratit.

Jakmile vyjdu všechny schody, objevím se v kamenné chodbě, jenž bude muset vézt někam hodně daleko.

V půlce cesty si všimnu, že na konci chodby je místnost, jejíž dveře jsou pootevřené. Rozhodnu se tam vydat, takže zrychlím v chůzi, a když se objevím u dveří, na chvilku zaváhám.
~~~~~
Po delším přemlouvání, sám sebe, se rozhodnu, že přeci jen vstoupím dovnitř.

Jakmile se objevím v místnosti, na každém rohu se objeví oheň, jenž aspoň nějak prosvítí místnost.

Všimnu si taky, že v celé kamenné místnosti jsou vyvěšeny obrazy, na nichž je podle korun král a královna. ,,Tohle že jsou moji rodiče?" Zeptám se a otočím se ba druhou stranu místnosti, kde leží obrovská kniha.

Přejdu více k obrovské knize, jenž nese název ,,Kniha kouzelného lesa" a otevřu ji.

Hned na mě vykoukne hromadu rad, kouzel, informací a historie lesa. Více se zaměřím na kouzla na straně 384 a začnu si je číst.

,,Pane bože, já snad sním," pronesu s údivem v hlase, jakmile najdu kouzlo, které dokáže, přeměněné lidi v kámen, vrátit do původního stavu a hned pod tímto kouzlem je návod, jak více zesílit svůj meč.
~~~~~
Naštěstí jsem v místnosti našel vše potřebné a teď právě mířím za Sehunem. Musí to skončit teď nebo nikdy.

Nemusím ani dlouho hledat správné dveře, neboť uslyším Sehunův hlas hned za sebou.

,,Takže ti Chanyeol pomohl, jak vidím. No nic, chtěl jsem tě zabít v žaláři, ale na dlouhé chodbě to taky nezní špatně, co?" Uchechtne se a udělá menší pohyby rukou, jenž vyvolají hady, který se plazí po zemi.

Rychle si vytáhnu svůj meč, namaluji do vzduchu tvar trojúhelníku a zavřu oči. Hned, jakmile je otevřenu, spatřím všechny hady zaseknutý v pohybu.

What am I doing here?  [1.] || Vkook/Taekook || ✅Kde žijí příběhy. Začni objevovat