|4. Kapitola|

2.1K 148 12
                                    

Baekhyun to pochopí, ale v duchu si dává milióny facek, že mu to nedošlo. On sám Jungkookovi ubližovat nikdy nechtěl, byl vždy proti, bohužel jeho přátelého ho k tomu donutili, jenomže si nikdy nevšimli, že on vždy stojí úplně daleko od nich a chudákovi Jungkookovi nikdy neuštědřil žádnou ránu.

,,Můžeš už ten stisk zmírnit? Nic ti to neudělá," řekne Baekhyun Chanyeolovi a tím si vyslouží tři nechápavé pohledy, ke kterým se přidá i Jungkookův pohled.

,,To jako proč?" odfrkne si Chanyeol a stisk zase zesílí. Jungkook hlasitě zakňučí a smutně se podívá Baekhyunovi do očí. Věděl, že zrovna on mu ublížit nechce a doufal, že se to nikdy nezmění.

,,Baek má pravdu. Měl bys ho už pustit a my všichni bysme měli jít už domů, se Sehunem jsme se už domluvili," řekne Chen a Chanyeol pustí Jungkooka.

Jungkook si promne svoje bolavé zápěstí a sleduje jak všichni odcházejí. Teda až na jednoho, který ho pořád sleduje. Byl rád, že dneska má klid a nepříjde domů s ránami a výmluvami na ně.

,,Copak? Proč nejdeš domů?" Jungkook se podívá na osobu, která promluvila a zjistí, že to je Baekhyun.

,,Půjdu, ale jdi první," odpoví bez zájmu a čeká až odejde. Baekhyun se lechce usměje a otevře školní dveře. Věděl proč mladší nechtěl, aby šel první on.

Jungkook nechtěl, aby zjistil kde bydlí, tak proto ho poslal prvního. Chvíli čekal, až se více ztratí z jeho pohledu a on mohl vyrazit, ale něčím lechce dostal po hlavě a škubl sebou.

Annyeong modu!💜

Vím, že to je zatím o ničem, ale chvílemi se blížíme k tomu zajímavějšímu.❤️

Přeji všem krásné ráno!😘💜

Purple you!!💜💜💜
——————————————————-
Xx-Bangtan_Bunny-xX

What am I doing here?  [1.] || Vkook/Taekook || ✅Kde žijí příběhy. Začni objevovat