|86. Kapitola|

1K 73 33
                                    

<< Third's person view >>

Jakmile se Jungkook sesype na zem, kluci k němu rychle přiběhnou. ,,Sakra, řízl se moc silně!" Roztrhne si Baekhyun látku na tričku a obváže s ní silně Jungkookovo zápěstí, poté mu ho začne silně držet.

,,Jimine, podej mi meč," řekne Baekhyun celý od krve, Jimin se rozeběhne pro meč s Hobim a Yoongi si sedne k Baekhyunovi. ,,Myslíš, že to zvládne?" Zeptá se Yoongi Baekhyuna. Ten se podivý, protože Yoongimu bylo vždy všechno jedno. Že by přece jen měl nějaké city?

,,Řízl se moc hluboko, ale měl by.. teda.. pokud to kouzlo nemělo nějaké vedlejší účinky," odpoví Baekhyun, všímajíc si Taeho, jenž nehybně, hlavně v šoku, stojí od situace dění. ,,Tae, Jungkook tě teď potřebuje nejvíce, nestůj tam tak a pojď mi pomoct," smutně se na něj usměje Baekhyun a Tae se rozhodne poslechnout.
~~~~~
,,Tak.. máte všechno?" Zeptá se Baekhyun, v rukou svírajíc meč, aby se mohl s kluky teleportovat k nim domů. ,,Ještě kniha," schová Tae knihu do batohu, kde jsou i ostatní knihy. ,,Teď už máme vše?"

Všichni kývnou a chytí se nějak Baekhyuna, Tae si provázkem zaváže své zápěstí k tomu Jungkookovo a rukou mu začne postížené místo pevně držet. Proto se Taeho chytí Hobi, aby se všichni spolu teleportovali na to stejné místo.
~~~~~
,,Konečně doma!" Zařve Jimin a odemkne dveře od domu. Všichni ihned vstoupí dovnitř.

,,Tae, kde má Jungkook pokoj?" Zeptá se Baekhyun Taeho, jenž má v náruči Jungkooka. ,,On spí se mnou," odpoví Tae a Baekhyun se ušklíbne. ,,Perverzáku! Ne takhle! Raději ho odnes do mého pokoje a já jdu pro lékárničku," předá Tae Jungkooka Baekhyunovi, jako by byl panenka a odběhne do obývacího pokoje.

Baekhyun rychle vyběhne schody a Jungkooka položí do peřin obrovské postele. ,,Aish, úplně hoříš," opustí Baekhyunova ruka Jungkookovo čelo a rozhlédne se po pokoji.

Pohledem zavadí o batoh, který sem Tae hodil rychle před chvilkou, se k němu dostaví a otevře ho.

Z batohu vytáhne jednu obří, na pohled postarší knihu. Když se koukne na první stranu, vykulí oči. ,,Knihu smí otevřít pouze dědic královského trůnu nebo nositel královské krve." Přečte Baekhyun a začne přemýšlet.

,,Proč ji nemůžu otevřít já? Co je v ní tak zajímavého? Navíc už jsem ji otevřel, ale na první straně nic není, jenom černá barva a zlatě napsaná věta," neuvědomí si, že mluvil nahlas, ale to už do pokoje přiběhne udýchaný Tae.

Baekhyun si chce knihu ještě více prohlédnout, ale kniha se zavře a nepovolí Baekhyunovi ji otevřít. ,,Aish," vypustí Baekhyun z úst, jakmile si všimne západu Slunce. ,,Už musím, Tae. Ale neboj, zítra zase příjdu, ošetři Jungkooka a postarej se o něj," řekne Baekhyun a je na odchodu, ale z úst ještě spustí: ,,Hlavně ho neznásilni, chudák si to potom neužije, když teď je plně bez energie."
~~~~~
Annyeong modu! 💜

Omlouvám se, že dlouho nic nevycházelo, ale škola hodně obírá o čas. 😔

Hm, dostala jsem nápad, že tenhle příběh bude mít pouze 100 kapitol + by další knížka byla pokračování k téhle. 😇

Přeji všem krásnou noc! ⭐️

A plno úspěchů ve škole! 🔮

Purple you all!! 💜💜
————————————————
Xx-Bangtan_Bunny-xX

What am I doing here?  [1.] || Vkook/Taekook || ✅Kde žijí příběhy. Začni objevovat