chapter 11

413 29 15
                                    

Ne-am întors împreuna la apartamentul nostru. Cele nu mi-a spus niciodată despre Elizabeth, dar in nici un caz nu aveam de gând să-l întreb iar. Mi-am învățat lecția și sunt sigura ca o să-mi spună când se simte pregătit.

'Ai vreo idee ce nașpa e aici fără tine?'. Am ras la cuvintele lui.
'Sunt sigura ca te-ai descurcat'
'Abia am dormit aseară, credeam ca te-am pierdut' m-am apropiat de el și l-am sărutat. O noapte fără el și acum realizez cât de mult i-am simțit lipsa. Mă simt patetic la cât de mult mă consuma compania și afecțiunea lui, având in vedere ca ne cunoaștem de puțin timp.

'Și cum a fost Dylan? N-a încercat nimic, nu?' Am oftat și l-am împins. Abia m-am întors, nu aveam de gând sa m-a cert iar.
'Nu Cole, a fost drăguț și a fost acolo pentru mine când nu am avut pe nimeni.' Expresia de pe fața lui părea puțin rănită. 'Nu-mi pasa de ce a făcut când era beat, asta a fost diferit.'
'Ok, dar tot nu înseamnă ca ar trebui sa ai încredere in el.'
'Dar am încredere in el! Și pana la urma e fratele tău, de ce ai spune lucruri atât de rele despre el?' Cole a oftat și s-a apropiat de mine.
'Sunt sigur ca vei afla cât de curând.'
'Știi, Dylan a spus același lucru despre tine.' Cole a râs.
'Poți sa crezi pe cine vrei, dar ar trebui sa știi ca îmi pasa de tine.'

Vocea lui era joasă dar mult mai intensă. 'Te rog, nu ma lăsa să te pierd. Știu ca meriți mai mult, dar încerc să lucrez la asta.'
'Am încredere ca îmi vei spune adevarul și te pot ierta, dar cu fiecare greșeală pe care o faci, cu atât o să-mi fie mai greu sa te iert.' Cole și-a înfășurat brațele in jurul taliei mele și m-a ridicat, odihnindu-și capul in groapa gâtului meu. Știu ca ii părea rău pentru ce s-a întâmplat, dar știa ca o s-o dea in bara din nou, iar siguranța de pe fata lui era îngrijorătoare.

____________________________________________________________

După o alta săptămâna de ore, eram gata sa m-a distrez. Un prieten de-al lui Cole are o petrecere și vrea sa merg cu el. M-a uitam prin dulap, căutând un outfituri pentru petrecerea asta când am auzit un ciocănit la ușă. Cole nu era aici așa ca am deschis ușa, numai să-l găsesc pe Dylan rânjind, sprijinindu-se de tocul ușii.

'Cui ii datorez plăcerea, Dylan?' A trecut pe lângă mine, intrând in apartament.
'Am nevoie de haine noi și spre mirarea ta nu am multe prietene fete deci am nevoie de ajutorul tău.'
'Ai venit la fix, trebuie să-mi iau un outfit pentru petrecere' îmi iau geanta și cheile, Dylan și-a întins brațul și a spus intr-o voce galanta 'mergem?' Imitandu-i vocea, i-am răspuns 'mergem'.

Ne-am plimbat prin mall câteva ore pana când Dylan a cumpărat o plasa de haine. Mi-am dat silința sa m-a port in așa fel încât sa nu para ca suntem împreuna, dar Dylan s-a asigurat de asta, flirtând cu mai multe fete. Bineînțeles ca avea dreptul sa facă ce vrea dar devenea plictisitor.
'De ce nu le-ai cerut numărul la niciuna din fete? Le-ai lăsat cu impresia ca ești interesat.'
'Niciuna nu era genul meu.'

Ne-am Așezat pe o banca sa facem o pauza de la atâta mers. 'Ei haide, care-i genul tău?' l-am întrebat.
'Tu' a spus, zambindu-mi obraznic. 'Dar te rog nu începe cu "sunt cu Cole", deja știu asta.'
'Atunci de ce tot aduci vorba de asta?'
'M-ai întrebat care e genul meu, ți-am răspuns sincer. Dar nu o lua prea in serios, nu e ca și cum îmi declar dragostea pentru tine.' Am zâmbit.
'Pai sunt flatata, dar hai sa mergem, tot am nevoie de un outfit pentru petrecere.'

Dylans's P.O.V

Iubesc să-mi petrec timpul cu ea. E atât de inteligenta, amuzanta și sa nu mai zic incredibil de frumoasa. Am chemat-o cu mine la cumpărături pentru ca am vrut sa văd dacă putem fi prieteni, dar e prea greu pentru mine. Nu am mai simțit asta pentru nici o fata pana acum. Poate pentru ca nu puteam sa fiu cu ea? Wow, sunt chiar atât de copilăros?

Am intrat într-un magazin destul de gol. Lili a început sa aleagă câteva haine pe care sa le probeze. Ar arata incredibil in toate. Nu-mi vine sa cred ca Cole o poate săruta și atinge iar eu doar sa ma uit, ar face bine sa n-o trateze ca și pe Elizabeth.

____________________________________________________________

I-am deschis ușa și i-am luat plasele din mâini. Arăta surprinsă, ori nu se aștepta sa fac asta, ori Cole nu o face niciodată. Îmi scutur gândul din cap, nu pot sa încetez sa analizez totul.

Când am intrat in apartamentul ei, Lili a fost înfășurată intr-o îmbrățișare in timp ce eu am intrat și i-am lăsat plasele jos. Cole și-a ridicat capul și s-a uitat la mine in surprindere.
'De ce erai cu Dylan?'
'Am fost la cumpărături' a zâmbit ea.
'Atunci, vin și eu data viitoare' a spus el într-un ton defensiv. Ea a ras.
'Calmeaza-te draga, erai încă in ora când am plecat, in plus Dylan a făcut rost de numărul unei fete deci nu te mai îngrijora atât.' De ce l-a mințit? Oricare ar fi fost motivul, pare sa funcționeze pentru ca Cole deja arata mai relaxat.

'Eu am sa plec atunci' am ras nervos.
'Stai' am fost surprins de vocea lui Lili. S-a întors spre Cole ' poată și Dylan sa vina mâine la petrecere?' Cole și-a strâns buzele intr-o linie subțire, dar tot speram ca o sa zică da.
'Nu pot sa iau decizii pentru el.' Am zâmbit.
'Trimite mi detaliile' și am ieșit din apartament. Cum de nu a realizat cât de nesimțit a fost Cole? Dacă chiar îl place atât de mult, ar trebui sa încerc sa nu ma implic.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 15, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Roommates [COLE SPROUSE] ~Tradusă~ // Colegi de cameră //Where stories live. Discover now