chapter 4

937 74 5
                                    

Am mers la o mică pizzerie pe care Cole a sugerat-o. Am vorbit cu toții pentru un timp ce parea2 a fi câteva ore dar care s-au transformat în aproape toată noaptea. Nu am avut ce face, dar am observat ca Dylan încerca să se facă pe el să arate mai bine decat Cole. Bineînțeles că ei nu știau că le-am auzit conversația dar nu aveam de gand sa ma îndrăgostesc de Dylan pentru că știu sigur că lui Cole îi pasă de mine.

"Hei Lili trebuie să vii la petrecerea mea weekendul ăsta!" Dylan mi-a așteptat răspunsul plin de speranță.
"Sigur. A trecut ceva timp de când nu am mai fost la o petrecere." am răspuns râzând la cât de prinsă am fost cu învățatul. "Atata timp cat pot sa mai aduc pe cineva, vreau sa cunosc mai mult decât o persoană acolo.
" Da normal. Vino cu o prietena sexy pentru unul din prietenii mei." am zâmbit pentru mine, ar fi mai bine sa nu-i spun lui Dylan ca vroiam sa îl aduc pe Cole.

Proprietarul s-a decis în sfârșit să ne dea afara așa că am plecat și am început să ne îndreptăm spre campus. A trebuit să ne certăm cu Dylan după ce Cole a refuzat să îl lase să intre în apartamentul nostru. " Nici gând, ai casa ta; de ce ar trebui să stai la noi?" Dylan a oftat și s-a întors spre mine cu brațele deschise. " Noapte bună Lili" i-am acceptat îmbrățișarea iar el mi-a șoptit în ureche "sună-mă și poți veni la apartamentul meu când vrei" l-am simțit punând un șervețel îndoit în buzunarul din spate al blugilor mei. L-am văzut pe Cole stând cu brațele încrucișate, uitându-se la mine cu o expresie care spunea "uau pe bune". M-am îndepărtat de Dylan, i-am zâmbit și i-am facut cu mâna în semn de plecare.

---------------------------------------------------------

Când eu și Cole am ajuns înapoi la apartament, amândoi ne-am aruncat lucrurile pe tejghea și ne-am aruncat pe canapea. Am decis să schimb canalele să văd dacă găsesc ceva decent. "Um Lili pot să vorbesc cu tine despre ceva?"
"Sigur" i-am răspuns închizând televizorul și concentrându-mi atenția pe el. "Ți-a dat Dylan numărul lui?" am uitat complet de bilețelul pe care mi l-a dat. Mi-am dus mâna în buzunar ca să îl scot. Era un număr de telefon cu 3 pupici dedesubt. Cole s-a strâmbat la el, m-am uitat confuză așteptând să îmi explice.

"Și ce crezi despre el? O să-l suni?" a spus într-un sfârșit. Am râs puțin, Cole arăta îngrijorat iar privirea de anticipare de pe fata lui era adorabilă. "Nu, nu cred ca îl voi suna, dar vreau sa merg la petrecerea lui." "Cole arată puțin ușurat. "Dar atâta timp cât tu vii cu mine" a fost surprins de cererea mea dar a aprobat.

După ce m-am pregătit să merg la culcare, am auzit un ciocănit în ușa mea. M-am ridicat să deschid usa pentru Cole "Hei scuze ca te deranjez din nou cu subiectul asta din nou dar mă enervează atât de mult încât trebuie să-ți spun." M-am dat la o parte pentru a-l lăsa să intre și ne-am așezat pe patul meu stând față în față. "Care e problema?"

Cole a respirat adânc și a început să bâiguie "nu te poți întâlni cu Dylan; scuze, nu incerc sa fiu protectiv sau ceva dar știu cum e el și știu că poți lua singura decizii dar nu îl cunoști cum îl cunosc eu; adică e geamănul meu și crede-mă nu vrei sa te implici prea mu-"
"Cole gata e în regulă" am făcut o pauză înainte să mărturisesc că "te-am auzit vorbind cu el în dormitorul tău mai devreme".

"Oh umm-" s-a bâlbâit. "Uite Cole, nu trebuie să-ți faci griji pentru mine și Dylan și mulțumesc că ai avut grijă de mine."
"Umm da nicio problemă" a zâmbit nervos " deci ai auzit toata conversația huh?" acum amândoi zâmbeam nervos. "Știi ce nu-ți face griji pentru ce am zis, doar uită că s-a întâmplat, îmi pare ra-" pentru a-l opri din bolborosit m-am aplecat repede în față și l-am sărutat; luându-ne pe amândoi prin surprindere.
_______________________________________
vote, comment, share❤

Roommates [COLE SPROUSE] ~Tradusă~ // Colegi de cameră //Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum