chapter 7

748 52 1
                                    

Am fost trezita de sunetul  unei usi de masina trantite. M-am uitat pe fereastra ca sa vad ca ma aflam in parcarea campusului. Inca ma durea capul si incercam sa-mi amintesc ce s-a intamplat.

M-am ridicat in sezut si l-am  vazut pe Cole intrand pe usa si inchizand-o. "Te simti mai bine?" a spus cu un zambet care nu eram sigura daca era sincer sau retoric. Abia i-am raspuns cu un mormait si am acceptat mana pe care mi-a oferit-o. Cand am incercat sa ma ridic, genunchii mi s-au inmuiat iar Cole m-a prins. Si-a inconjurat bratul in jurul taliei mele pentru a ma sustine. I-am zambit dar ochii mei erau lenesi iar capul il simteam greu.

Am ajuns in sfarsit in apartamentul nostru iar Cole scoate cheia din buzunar. Am ramas surprinsa cand Cole ma tinea cu atata usurinta. Cand am intrat in apartament si ne-am lasat lucrurile pe tejghea, s-a intors spre mine si a oftat.

Ugh. M-am trantit pe canapea "ce dracu s-a intamplat seara trecuta". A chicotit dar clar nu era amuzat. " Pai, te-ai sarutat cu fratele meu si ai vorbit o gramada despre ultimul tau an de liceu ". Am decis sa stau in living pentru ca asta urma sa fie o discutie obositoare. " Cole imi pare atat de rau ca ai fost nevoit sa vezi aia. Sincer sunt atat de dezgustata dar nu am avut nici o idee ". S-a asezat langa mine. " Nu, inteleg nu-ti face griji. Pot sa trec peste asta " Multumesc lui Dumnezeu ca e atat de intelegator. A continuat " sunt destul de sigur ca era alcoolul dar sunt surprins ca deja te-ai deschis in fata mea".

"Stai, despre ce vorbesti?" Acum putea sa spuna orice pentru ca eu eram complet distrusa.

"Pai, cand am intrat in masina mea, mi-ai povestit mult despre alte incidente cand te-ai imbatat si m-a facut sa ma simt foarte ingrijorat cu privire la ce sa ma astept de la tine." Oh doamne, imi doresc sa fi adormit direct atunci. Imi amintesc cum obisnuiam sa fiu cand ma imbatam des in ulimul an de liceu. Mereu combinandu-ma cu cantitati nenumarate de baieti la petreceri si luand decizii care aveau cele mai rele consecinte. Odata am fost arestata de violare de domiciliu din cauza unei provocari, dar aia a fost cea mai rea. In seara aia am decis sa ma opresc si sa nu mai beau pentru o perioada lunga de timp.

Am realizat ca nu am vorbit penru cateva minute cand am retrait noptile nebune pe care le-am petrecut intoxicata cu droguri si alcool impreuna cu oameni pe care nici macar nu ii cunosteam. Intr-un final, Cole a vorbit "Nu stiam ca erai asa rea". Stiu ca incerca sa inveseleasca situatia si sa nu fie atat de critic. "Nu, nu mai sunt asa, m-am schimbat mult in ultimele luni." Nu am vrut sa il privesc in ochi, stiu ca ar fi fost jenat sa aiba o iubita cu reputatia mea.

"Asculta, Lili. Inteleg ca aproape orice adolescent trece printr-o perioada mai grea, dar asta nu schimba cine ai decis sa devii". Nu imi venea sa cred cat de intelegator putea fi Cole. M-am intors spre el si i-am prins privirea. Nu am observat frumoasa culoare a ochilor sai. Combinatia de albastru si verde nu era atat de intensa, dar era greu sa nu te pierzi in ei.

"Oh si umm ai mentionat-o pe mama ta." Inima mi s-a scufundat iar stomacul mi s-a rasucit in mii de noduri. "Dar ai adormit inainte sa continui." S-a intins in fata pentru a-si odihni capul in palma, dar a continuat sa-mi studieze fata pentru o reactie. Ma bucur ca nu am vorbit despre mama mea, nu eram nici destul de pregatita si nici destul de treaza ca sa vorbesc despre ce s-a intamplat. Aveam incredere in Cole, dar nu vroiam sa afle cand eram ametita de la bautura.

Am zambit simplu si m-am ridicat de pe canapea. Inca ma simteam ametita si slabita, cat de mult am baut? "Sunt obosita" am spus bosumflandu-ma la Cole. "Okay, sa mergem, putem vorbi dimineata."

Cu siguranta nu ma gandeam la asta.

Cole m-a urmarit pana la baia mea dintr-un anumit motiv. Cand mi-am scos servetelele demachiante, am tras de margine, neputand sa le deschid. Cole a ras la efortul meu. "Lasa-mpe mine" a spus luandu-mi pachetul "aminteste-mi sa nu te las singura data viitoare cand mergem afara." As fi protestat impotriva nevoii de o bona dar avea dreptate.

Cole a inceput sa stearga machiajul de pe fata mea, era surprinzator de bland. I-am zambit si mi-am inchis ochii. "De ce porti atat de mult machiaj?" am ras putin la intrebarea lui, "ce vrei sa spui?" . "Pielea ta arata exact la fel fara machiaj, in afara de faptul ca pot sa-ti vad pistruii si toata chestia asta de pe ochii tai te face sa arati foarte diferit." Mi-am deschis ochii sa ma asigur ca nu glumea. "Asta e si ideea, o imbunatatire." Cole s-a oprit, incruntandu-si sprancenele si incretindu-si buzele "nu, nu sunt de acord"a spus simplu iar eu am zambit la raspunsul lui scurt si dulce.

---------------------------------------------------------

Am fost atat de usurata sa ma urc in pat, seara asta a fost foarte aglomerata si vroiam doar sa ma culc si sa uit de ea. Am simtit mainile lui Cole inconjurandu-se in jurul meu si nu m-am putut opri din a ma gandi la cat de norocoasa eram sa am o persoana atat de uimitoare si intelegatoare ca iubit.

Roommates [COLE SPROUSE] ~Tradusă~ // Colegi de cameră //Where stories live. Discover now