chapter 3

1K 79 4
                                    

A trecut aproximativ o săptămână de când am început studiile la NYU. Mi-am facut câțiva prieteni dar majoritatea sunt de-ai lui Cole, chiar dacă el e foarte popular prin campus. Nu înțeleg de ce, adică e foarte amuzant și incredibil de atractiv dar oamenii par să vorbească cu el tot timpul, chiar dacă el nu îi cunoaște. Poate o să-l întreb, dar nu știu cum să o fac fără să par răutăcioasă.

Mi-am scos cheile din geanta și am deschis ușa apartamentului. Cole nu-și termină cursurile doar peste câteva ore așa că m-am gândit să mă uit la un film și apoi să mănânc ceva pentru cină când ajunge și Cole. Când am intrat pe ușă, am fost surprinsă să îl găsesc pe Cole stând pe canapea.

"Oh bună, cum de ai ajuns așa devreme? Nu-mi   spune că ai chiulit." l-am întrebat, aranjându-mi lucrurile pe tejghea. Cole s-a uitat mai degrabă speriat la mine când m-am intors cu fața la el. "Ți-ai facut ceva la păr?" Arăta ca și el dar complet diferit în același timp.

"Uh eu nu sunt Cole, sunt Dylan" a spus, chicotind agitat.
"Oh îmi pare rău! Nici nu mi-am dat seama." Puteam să-mi simt obrajii arzând. Dylan s-a ridicat de pe canapea și a început ca înainteze spre mine. "Și tu ești... ?"
"Lili" am zâmbit și încă puteam să-mi simt obrajii fierbinți.
"Mă bucur să te cunosc Lili" mi-a luat mâna și mi-a sărutat dosul palmei. E așa un gentleman dar acum fața mea era mai roșie decât o roșie iar inima îmi bătea cu putere.

Am mers inapoi spre locul unde stătea Dylan iar conversația a început să curgă ca și cum ne-am fi cunoscut de o grămadă de ani.

---------------------------------------------------------

Câteva ore mai târziu inca râdeam și povesteam când am auzit mânerul ușii rotindu-se.

Când Cole a intrat pe ușă a fost la fel de surprins să ne vadă vorbind cum am fost eu să îl văd pe Dylan aici.

"Ce faceți?" Părea să aibă precauție în ton tonul lui, nu puteam să îmi imaginez de ce.
Dylan a vorbit "Cole nu mi-ai spus că ai o fată sexy ca și coleg de apartament!" M-am înroșit atât de tare încât mi-am coborât privirea spre papucii mei, neștiind ce să zic.
"Dylan trebuie sa vorbesc cu tine" Cole a sunat foarte dur.
"Scuză-mă dar sunt în mijlocul a ceva important" a răspuns Dylan rânjind și clipind la mine.
"Acum Dylan!" Cole era foarte nervos dar Dylan s-a ridicat și l-a urmat în dormitorul lui.

Nu am vrut să trag cu urechea dar Cole vorbea atât de tare încât auzeam și eu de unde eram. "Să nu îndrăznești să ieși cu ea! Mereu faci asta, iei fata de care îmi place și după îi frângi inima! Chiar dacă mi-o furi, dacă o rănești jur ca o sa te omor! Nu merită, e o persoană prea bună."
"Cole nu-mi spune ce să fac, de ce ai crede că i-aș frânge inima?"
"Ai făcut-o de nenumărate ori înainte și nu aș mai face-o, dar stai departe de Lili."
"Nu promit nimic Cole" Puteam practic să-l aud pe Dylan rânjind.

Ușa dormitorului lui Cole s- deschis iar Dylan a ieșit de parcă nimic nu s-a întâmplat.
"Hey hai sa mergem să mâncăm, mor de foame" Dylan mi-a zâmbit, oferindu-mi mâna. Am luat-o și am așteptat cât timp Cole și-a luat geaca și restul lucrurilor. "Um nu te-am invitat" a spus Dylan răutăcios, uitându-se pieziș la Cole.
"Eu am făcut-o!" M-am prins de brațul lui Cole dând drumul mâinii lui Dylan. Cole se uita în pământ încercând să nu rânjească la Dylan. Am pornit spre cină, eu și Cole mână în mână, iar Dylan în spatele nostru.

《《《《《《《《《《《《《《》》》》》》》》》》》》

Votați dacă vreți să mai traduc!👼

Roommates [COLE SPROUSE] ~Tradusă~ // Colegi de cameră //Where stories live. Discover now