chapter 2

1.3K 58 8
                                    

M-am trezit din cauza unui zgomot puternic.
Ieşind din noua mea cameră şi intrând în bucătărie, am început să mă uit după dovezi care arată că ceva a cazut. Am mers după colț să aflu că noul meu coleg de cameră a scăpat un castron mare plin cu aluat pentru clătite. Aluatul acoperea podeaua iar Cole se uita la mine, zâmbind agitat.

"Îmi pare atât de rău! Speram să nu te trezesc."
"Nu-ți face griji" i-am raspuns, chicotind de faptul că era ruşinat. "Oricum, ce încercai să faci?"
"Îți făceam clătite pentru prima ta zi aici" a început să roşească și arată atât de drăguț.
"Cole ești atât de dulce, dar nu trebuia sa faci asta."
"Dar am vrut să o fac" a spus, ridicând din umeri.

Am curățat aliatul vărsat și am început să facem mai multe pentru micul dejun. Am fost surprinsă să găsesc frigiderul plin de multe alte lucruri decât seara trecută când mi-am luat ceva de băut. "Ai fost la cumpărături Cole?" l-am întrebat când a început să pună aluatu într-o tigaie încinsă.
"Mda. Nu eram sigur ce îți place să mănânci așa că m-am asigurat că ai din ce alege" ă răspuns în timp ce întorcea o clătită.
"Mulțumesc dar nu sunt pretențioasă la mâncare așa că nu-ți fă griji. Și apoi, putem merge împreună data viitoare ca să plătesc jumătatea mea." Mă simțeam prost că ă cumpărat atât de multă mâncare fără să mă lase să-i dau bani. Trebuie să mă gândesc să fac ceva în legătură cu asta mai târziu.

În timp ce ne mâncăm clătitele, am început să ne cunoaștem mai bine. Cole e atât de amuzant și original, nu pare deloc să fie că ceilalți fuckboy cu care sunt foarte familiară. " Okay eu trebuie să mă pregătesc pentru cursuri acum" am spus în timp ce curățat masa.

"Sunt atât de emoționată, chiar vreau să mă acomodez bine aici."
"Nu ai de ce să-ți faci griji! Ești prea prietenoasă ca să te pui rău cu cineva și ești foarte inteligentă,  fără îndoială că vei absolvi cu distincție."

*** (N/A la facultățile și colegiile din străinătate, Honor sau Distinction este cel mai mare "calificativ")***

"Haha chiar sper să ai dreptate."

Nu mi-a luat prea mult să mă pregătesc, mi-am evaluat ținuta finală în oglinda mare, am decis să mă îmbrac casual cu blugi rupți și o jachetă de bombardier, am vrut să fiu în zona mea de confort în prima zi.

8:56. Primul meu curs începea la 9 și aproape am întârziat. Tipic, niciodată nu am fost foarte punctuală. Aruncându-mi cărțile și orarul în geantă, m-am îndreptat spre ușă "Ne vedem deseară Cole" am strigat sperând că mă va auzi. Când am deschis ușa, am fost surprinsă de o îmbrățișare neașteptată. Cole și-a înfășurat brațele în jurul italiei mele din spate.

Puteam să simt ce brațe puternice are, nu vroiam să-mi părăsească talia. "Baftă Lili" cuvintele lui erau silențioase dar sincere.

"Mulțumesc Cole" m-am întors în brațele lui și l-am sărutat pe obraz, ieșind pe ușă și lăsându-l pe Cole înroșit de la gestul meu.

Roommates [COLE SPROUSE] ~Tradusă~ // Colegi de cameră //Where stories live. Discover now