❄️3❄️

915 42 30
                                    

Eram în camera mea și mă gândeam dacă toate astea sunt reale, oare e vis sau realitate?
De Crăciun o să fiu în Paris... aste e super! Voi sărbători Crăciunul alături de familia mea și într-o țară foarte frumoasă. Eram foarte fericită!
Tata ne-a spus că plecăm poimâine și de aceea eu îmi făceam deja bagajul, vroiam să o sun și pe Alice dar era târziu așa că am să o sun mâine ca să îi spun că și eu o să mă distrez de Crăciun! Abia așteptam!

Mi-am strâns unele lucruri, care sunt cele mai importante pentru mine... niște haine călduroase, și mai lejere (din caz ceva) cosmetica mea, și niște reviste de modă...
Din cauza oboselii pe care o aveam m-am lăsat pradă somnului, acum fiind în lumea visurilor...
~~~
Mă trezesc din cauza zgomotului produs de "minunata" mea alarmă, mă scol din pat, și o sting, nici nu știam de ce am mai pus alarma...

După ce stins alarma, mă pun înapoi în pat și încerc să dorm, dar nu mi se primește... "Aish, de ce mi se întâmplă iarăși asta" eram foarte supărată, deoarece așa mi se întâmplă tot timpul când vreau să mai dorm.

  Decid să mă scol din pat, și feresc perdelele de la geam, camera mea fiind mult mai luminoasă. Mă uit la geamul meu care avea niște mici floricele de gheață și zâmbesc, chiar dacă eram supărată, acum zâmbeam... zâmbeam deoarece NINGEA! Prima zăpadă înainte de Crăciun cu 4 zile!

  Am crezut că nu va fi zăpadă!

  Mă dezbrac de pijamale, mă îmbrac în ceva călduros și cobor la primul etaj, mă îmbrac în paltonul meu super călduros și pufos, și ies din casă.

  Vroiam să iau un pic de aer, mă uit la telefonul meu și văd că indică ora 7:05.
  Era încă dimineața iar eu umblam ca o nebună ce zâmbea după niște fulgi.

  Acum eram într-un parc, singură, nu vedeam nici-un om pe aici... îmi plăcea această singurătate, mă face să uit de probleme. Abia așteptam să plecăm la Paris, eu cred că va fi cel mai frumos Crăciun din totdeauna!

  Am mai stat un pic în acel parc și am plecat acasă, deja înghețasem complet și nu vroiam să răcesc!

  Ajuns acasă, îmi văd părinții și pe Mark la bucătărie. Oare de ce s-au trezit așa de dimineață?

  Intru în bucătărie și îi salut...

  - Bună dimineața! De ce v-ați trezit așa de devreme?
  - Bună dimineața scumpo! Ne-am trezit deoarece trebuie să plecăm toți la mall pentru a face niște cumpărături pentru mâine deoarece plecăm...îmi spune mama cu un mic zâmbet. Tu, unde ai fost?
  - Eu? Eu, am fost un pic în parc, am văzut că ninge și am decis ca să fac o plimbare.
  - Ah, înțeleg, hai așeazăte la masă, am pregătit clătite.îmi spune mama punând în fiecare farfurie clătitele abia pregătite.

  Ne-am așezat toți la masă și am mâncat, clătitele erau chiar bune...

  După ce am mâncat, m-am urcat la mine în cameră și m-am pregătit pentru a ne duce la mall... știam că va fi plictisitor, și nici nu aveam chef de cumpărături, dar nu vroiam să-mi supăr părinții...

  Ajunși la mall, am găsit o ținută de iarnă extraordinar de frumoasă, nu am rezistat și am cumparat-o, ne-am mai plimbat prin tot mall-ul cumpărându-ne tot de ce avem nevoie.

  Într-un sfârșit am ajuns acasă, era deja seară, eram foarte obisită și doar vroiam să dorm. În drum spre casă, ne-am oprit și am mâncat la un restaurant, de aceea nu îmi era foame... intru în camera mea și mă duc direct la baie... mi-am făcut un duș și m-am culcat... mâine iarăși avea să ne trezim devreme, pentru a nu pierde avionul!

~~~

  Și iarăși alarma mea stupidă îmi strică somnul, mă ridic din pat și o sting, vroiam să mai dorm, dar trebuie să plecăm de dimineață...de aceea îmi fac repede rutina zilnică, mă îmbrac în niște haine mai comode și îmi aranjez părul într-un coc liber.

  Mă cobor la bucătărie, îi văd pe toți la masă, mă alătur și eu fiecare fiind atent în farfuria lui.

  Clătitele făcute de mama sunt cele mai bune, pot să le mănânc toată ziua!

  După ce terminăm de mâncat, o ajut pe mama la spălat vasele în timp ce tata și cu Mark încărcau bagajele în mașină.

  După ce terminăm cu vasele, ies cu mama din casă și ne îndreptâm spre mașină, mă uit pentru ultima oară la casa noastră și de abia acum îmi dau seama că o să-mi lipsească, doar așa se spune "Nicăieri nu-i mai bine ca acasă!".

  Ajunși la aeroport, transmitem toate bagajele în avion iar noi ne pregătim să intrăm și noi în avion.

  Dar ceva mi-a atras atenția, și mai exact noua revistă din colecția Coco Chanel, ea e acea revistă pe care am căutat-o foarte mult timp, trebuie numai decât să o cumpăr!

  - Mamă, tată, mergeți înainte vă ajung eu din urmă!
  - Scumpo hai mai repede trebuie să ne grăbim!îmi spune mama grăbită.
  - Mamă vă ajung din urmă, nu vin pentru prima data la aeroport! Mă descurc!
  - Bine scumpo!îmi spune tata, ei îndreptându-se spre o domnișoară pentru a da biletele...

  Eu, însă, mă îndrept fericită spre acele reviste și imediat o cumpăr... acum eram super fericită, doar eu și o revistă din colecția Coco Chanel ce poate fi mai frumos?

  Îmi pun cu atenție revista în geanta mea micuță și mă îndrept și eu spre acea domnișoară.

  Ajung la ea și îi înmânez biletul meu dar un om fiind neatent s-a lovit de mine, eu căzând pe acea domnișoară iar toate biletele fiind acum împrăștiate pe jos.

  - Oh, îmi cer scuze! Nu a fost intenționat!îi spun eu domnișoarei ajutându-o cu biletele.
  - Nu-i nimic, nu-i vina ta!îmi spune ea. Îți urez o călătorie plăcută, și sărbători fericite!
  - Mulțumesc, de asemenea!îi răspund eu zâmbind, îndreptându-mă spre intrarea în avion...

  Ajunsă înăuntru, îmi găsesc repede locul și mă așez. Dar, era ceva ciudat, nu-i văd pe ai mei. Unde oare sunt? Dar cred câ sunt la alte locuri... avionul doar e mare! Nu?

  Mă relaxez pe acel scaun, toți pasagerii deja erau pregătiți de zbor...

  Peste câteva minute de așteptare, aud cum pilotul avionului anunță plecarea.

  "Doamnelor și domnilor, vă rugăm să vă puneți centurile, și vă urăm o călătorie plăcută spre Coreea de Sud! Vă mulțumim pentru atenție!"

  Acum eram un pic confuză, am auzit eu bine și pilotul a zis "călătorie plăcută spre Franța!" ,sau a zis "călătorie plăcută spre Coreea de Sud!".

  Stop! Care naiba Coreea? Unde sunt eu? Am încurcat avioanele? Eu?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hei am revenit cu un nou capitol! Sper ca ați înțeles ceva din el dar o să înțelegeți mai bine în următorul capitol!
Nu uitați de un vot!🌟🌟❄️❄️❄️

Pierdută de Crăciun!Where stories live. Discover now