Kapitel 23

577 30 7
                                    

✨Kolla in bilden✨

Tyler's perspektiv

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vi ställde oss i hissen med våra väskor och en sån där kille som skulle bära dem.
- This way. sa han när hiss dörrarna öppnades, vi gick ut ur hissen våning 1, vi gick mot en dubbel glasdörr, man såg den vita fina stranden med det tropiska klimatet runt omkring, klar blått vatten.
- Wow..... Sa jag, Taylor och Christian beundrande.
Vi fortaste efter killen längst en gång gjord på Sten plattor som man har lagt på betong, väldigt slätt kändes det under skorna, och vi ska inte tala om värmen nu alltså wooooo varmt som faan!
Vi fortsatte upp till ljus blåa, mint gröna rad hus med endast 2 våningar. Vi gick upp för en trappa och in på andra våningen på det min gröna radhuset. Jag satte i mitt nyckel kort i avläsaren och dörren låstes upp med ett klickande ljud, jag öppnade dörren och vi steg in med den mystiske killen bakom oss med väskorna, Taylor gav honom lite dricks. Vi drog in väskorna i ett sovrum och började packa upp, en gigantisk säng som skulle kunna rymma fem stycken av mig famns mitt i rummet, vi tre ska sova i samma säng, vi tyckte det vore onödigt att köpa två hotell rum och så har vi ju sett varandra redan sen den där fyllan i tv soffan, fortfarande pinsamt när man tänker på det.
- okej, vi byter om till badkläder sedan typ ja något klädesplagg över sen äter vi frukost och tillsist sola vid poolen! Log Christian mot mig och Taylor.

De fick byta om i sovrummet och jag i badrummet, jag hade en vit tunn strand klänning med min Leopard bikini under, grabbarna hade deras badshorts och ett somewere eller basketlinnè på sig.
Frukost buffén watch out BC here we come!
{~~~~~~~~~~~~~~~~~~~}
Vi gick ut till poolen, jag tog av mig min klänning och killarna sina tröjor, man fick genast blickar, kanske för att vi har så pass vältränade kroppar och för att vi ser sjukt bra ut om man får säga så.
- Beach boll Taylor? frågade Christian och studsade en bad boll från hand till hand.
- Sure, antar att badkrukan inte vill. flinade Taylor till mig.
- Jag är ingen badkruka... surade jag lite, jag vill bara bli brun. Sa jag med ett blygt leende.
De hoppade i poolen utan att skvätta en monster våg över alla.
De drämde ner bollarna på varandra så vattnet skvätte omkring dem, när de hoppade åt sidan, bakåt eller bara upp åt så förstår jag att alla tjejer dreglar över dem, och killar blir avundsjuka, pretty funny om ni frågar mig.
Själv hade man några blickar på sig oxå, japp, men jag är upptagen! HA!

Efter en stund var de omringade av några tjejer, så jag stod inte ut med att se dem flörta med MIN POJKVÄN, och min typ bror kompis grej Christian så jag hoppade i och såg ut så 'sexig' som möjligt och trängde mig lätt in i massan eftersom jag är tre dubbelt så stark som tjejerna här.
- Hej, sa jag med tillgjord röst, pipig, sådär bitchigt.
Men såklart kände han min doft och vände sig om mot mig.

Same AirTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang