Kapitel 9

925 45 1
                                    

Taylor's perspektiv

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Det har gott en månad sedan jag och Tyler blev ett officiellt par, pojkvän flickvän alltså. Vi hänger med varandra ungefär varjedag. det är dax att berätta för henne, men inte enu.. Hon kommer säkert tror att jag är galning eller något. Jag satte mig på min Motorcykel, slängde min idrottsväska snett över min bröstkorg så den hängde stadigt på min vänstra sida, Tylers hjälm var fast spänd i väskan oxå, hon ville ha min eftersom hon tydligen tyckte att den luktade gott, luktade mig, så jag fick köpa en ny till mig. Jag gasade iväg mot Tyler's hus ute i skogen, hennes mamma har kommit hem sen ungefär en o en halv vecka sen, varje gång vi möter varandra 'sen hon fick reda på att jag och Tyler var ihop' så har hon alltid påmint mig om 'Jag vrider nacken av dig om du skadar min lilla tjej' och 'Ni använder väll skydd?!' samt 'Ni har väll inte sex?!', jag skrattar bara åt tanken på hennes mammas äcklade oroliga med en liten gnista glädje i blicken varje gång jag kysser Tyler. Jag svänger vänster in till den smala grusvägen som leder till Tylers och hennes mammas hus, och Baltos... Jag har seriöst damp på honom, han har sätt min tjej naken, MIN TJEJ! Okey clam down Taylor. Jag stannade på grus uppfarten knäppte loss Tylers hjälm från min väska och kastade den till Tyler som glatt tog imot den när hon gick ner för verandan, det här har blivit en rutin för oss. Jag kysste henne på munnen när hon lutade sig fram till mig.
- God Morron Buty. (Buty = Beautiful)
- Morron Love. Svarade Tyler och kysste mig mjukt på läpparna igen och satte sig bakom mig, satte hjälmen på huvudet och yada yada.
- Så skönt att det är Fredag idag..! utbrast hon mot min rygg, medan jag började rulla ut på grusvägen.
- Jag vet.
- Vill du göra något i helgen?
- Ja, jag vill göra en massa saker, kan tillexempel gå på bio med Alaric (Min bästa vän).
- Haha, med mig dumbom. Fnittrade hon.
- Såklart, vi kan gå till sjön, och ta med oss picknick? sa jag
- Jaaa! Bra idée! Lördag? Du, kan jag sova över hos dig idag? Orkar inte med mammas frågor.
- Haha, förstår, vist. Vi åker förbi dig efter skolan så kan du hämta sakerna du behöver, okej?
- Good!
Jag började gasa när vi kom ut på motorvägen.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jag parkerade motorcykeln och Tyler klev av först sen jag. Jag låste motorcykeln sedan tog jag imot Tylers hjälm och höll både min och hennes i min vänstra hand och Tylers hand i min högra, Vi gick upp för trappan och in i den stora skolbyggnaden, vi kysste varandra innan vi gick skilda vägar eftersom vi har våra skåp typ 3000 mil ifrån varandra och för att vi går i olika klasser.
- Tja mannen! hörde jag Alaric's röst och fick sedan en vänlig dunk på ryggen.
- Tjena, vad händer? Svarade jag med en så kallad 'grabb kram', han har varit borta i Afrika i ungefär 2~3 veckor och kom hem i går kväll.
- Inte mycket, men jag har hört att du har skaffat en tjej och du har en avundsjuk varulv på halsen, haha, drama i paradiset.
- Haha, vem berättade?
- Jag! ropade Sebastian och kom gåendes till mig och Alaric, Sebastians pappa var alphan i min flock, vi är 12 stycken, det är ganska normalt, det är inte som i typ andra varulvs noveller där man är typ 50 pers, men vi försöker ha ett så normalt liv som möjligt iallafall.
- Sebbe! Ropade Alaric tillbaka och gav honom en grabb kram också.
- Det va länge sen typ. svarade Sebastian efter den ca 4 sekunders långa kramen.
- Ska vi hänga efter skolan? skifta och springa ett varv runt reviret jaga något djur? föreslog Sebastian.
- Det skulle vara grymt!
- Kan inte, ska umgås med Tyler hos mig. svarade jag.
- haha okej, kör inte för hårt med henne i sängen bara! sa Alaric, jag slog till honom på armen, inte hårt men så det känns.
- Jag ligger inte runt. Sa jag.
- Har ni ens haft sex ännu? frågade Sebastian.
- Nej. svarade jag.
- Varför inte? Sa Alaric och blinkade med ena ögat och petade mig i sidan med armbågen.
- Det kommer när det kommer haha, Men har du fått något i ögat o har du tiks i armen eller?
Vi alla skrattade åt min kommentar. Anna smög sig upp bredvid Sebastian, mitt ex och nu Sebastians 'flickvän', jag tror hon bara utnyttjar honom för att hans pappa är Alpha, men jag ska inte blanda mig i deras relation, kanske bara tänker så för att hon är mitt ex, who knows?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tyler's perspektiv

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jag öppnade mitt skåp för att plocka ut mitt skiss block samt penna och sudd eftersom jag har bild, så fort jag öppnade skåpet så gled ett kuvert ut från skåpet men jag han o fånga det. Det stod 'To My Love' så jag antog att det var från Taylor, jag öppnade kuvertet och plockade ut innehållet, ett halsband med tre olika tassar på i silver (på bilden), och ett kort på mig och Taylor när vi kysser varandra på Klippan när vi ylade tillsammans, på baksidan av kortet stod det 'En påminnelse om vår första dejt Buty❤️'. Åååhhhh Jag älskar honom så mycket!

Same AirWhere stories live. Discover now