Kapitel 18

689 37 0
                                    

Tyler's perspektiv

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jag vaknade med ett ryck sittandes, det var kallt, och min sähähä... vart är min säng?? Jag kollade mig omkring, jag är mitt ute i ingenstans, i en mada fucking skog jag inte känner igen!
- HALLÅÅÅ! Skrek jag för full hals. Någon där? Pep jag fram istället.
Okej jag är skit rädd, jag vet inte vart jag är, jag är.... jag har bara underkläder på mig.... Den som släpa hit mig är ett pervo! Apropå släpa, jag kan följa mina släpspår, men jag är typ blind, jag vet inte hur man slår på och av det här varg varulv skiftar grejen... Okej, Taylor sa att man måste koncentrera sig väldigt noga.
Jag koncentrerade mig på min varg, varg, varg, min varg! Men skifta för i helvete! åhååhåååå! Okej fokus och tålamod! Jag tog ett djupt andetag, fokuserade, Skifta! skifta! Jag skiftar!

Jag fick uppleva alla hemska smärtor igen fast det gick mycket mycket snabbare för mig, kanske för att jag lyckades ha mitt fokus på min varg under hela processen, det tog Max två timmar sedan log jag där som varg, ajjjjhhhh! ajajaj! så helvetets jävla Åsne ont gjorde det! Va en, ämm, varulv nu! skärpning! Jag reste mig upp och kollade runt, jag såg faktiskt klart o tydligt i mörkret nu, jag följde spåret, där jag blev släpad, jag ville bara lägga mig ner o dö just nu, detta är plågeri, det gör så ont.

Jag följde spåret ner till en äng med blommor, spåret ledde runt den stora ängen, jag tänker gena igenom ängen!
Jag tog sats och hoppade ner i blommorna.
- AAAAAAAAAAAA!!!!! jag skrek, blommorna brände sig typ in i skinnet på mig! STORMHATT! (Wolfs ben) skrek jag direkt efter mitt första skrik. Wolfs ben eller Stormhatt som det heter på svenska är ett gift för oss, vi dör inte av det, men vi blir sjukt skadade av liksom en blomma, och jag badade med fucking 1000 stycken! Jag rusa upp och rullade runt på marken och försökte klia bort alla stormhats blad och allt som har fastnat i min päls, så det som drog bort mig från mitt hem var alltså varulv oxå. Jag måste börja plugga med det här att vara varulv...
Jag sprang vidare runt djävuls fällan efter spåret.

Same AirWhere stories live. Discover now