Kapitel 8

837 44 0
                                    

Taylor's perspektiv

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vi låg ner på gräset, jag kände en doft av en varg, en hane, sedan hörde jag en gren knäckas en bit bort så jag rullade runt och stod på alla fyra, och spanade in i skogen där ljudet kom ifrån.
- Vad är det? hörde du nått? Frågade Tyler.
Juste faan Tyler tycker säkert det här är jätte konstigt.
- Det va säkert inget...
Jag la mig ner i varg position men kom på av smärtan att jag inte va varg och hoppade runt o landade på ryggen, aj min rygg, smidig jag är. Tyler började fnittra och jag vred på huvudet och kollade på henne. Vi kysste varandra, *knackkk* en gren gick av igen. Det är nån där! det är en Varg hane! Tyler verkar oxå ha hört det, så det betyder att han är nära.
- vad var det? frågade Tyler
Balto! Utbrast Tyler strax efter att jag fick syn på en brun/Bech varg.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tyler's perspektiv

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

- Balto! Utbrast jag. Min varg! Han har kommit tillbaka! Jag ställde mig upp och halft joggade fram till Balto, han gjorde det samma. Jag kastade mig på knän och omfamnade honom, Balto vilade sitt huvud på min axel och jag mitt mot hans hals/axel, hans päls är så mjuk o han doftar barr, jord och lite parfym nu från mig hehe.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Taylor's perspektiv

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Det var ingen varg, utan en varulv...
Varulven eller Balto som Tyler kallar honom, stirrar på mig och visar tänderna, vad faan är hans problem?!
Jag harklade mig.
Ingen reaktion från Tyler, så jag harklade mig igen och då kom hon på att jag var där också.
- oj heh, förlåt, det här är Balto. hon klappade Djävuls Varulven så kallad Balto. Och det här är min pojkvän Taylor. la hon till och skuttade fjäder lätt fram till mig och kysste mig på kinden, det pirrade i magen varje gång hon kallade mig för 'pojkvän'. Jag log genast och såg Balto med en arg blick, är det lite avundsjuka jag ser i hans ögon? Jag log bara hån fullt åt honom.
- Hennes pojkvän. Sa jag riktat mot Balto. Man såg tydligt på honom att han skulle vilja slita halsen av mig just nu. Hehehe.

Same AirWhere stories live. Discover now