Kapitel 28

503 32 1
                                    

~> ett år senare <~

~Det är den 23 December en torsdag, alltså 1 dag kvar till jul, det är sjukt mycket snö ute, typ 1 meter hög snö ute och plogarna kör omkring varannan timme nästan eftersom det bara öser ner snö.~

Snabb fakta vad som har förändrats / hänt det senaste året.

[Tyler]
Fortfarande ihop med Taylor, har fått tillbaka kontakten med Jenna/Jen >Jennifer<, flyttar ihop med Taylor och Christian, jobbar som PT >personligtränare<.

[Taylor]
Fortfarande ihop med Tyler, bor ihop med Tyler och Christian, jobbar som skotare på morgonen och sim lärare på på eftermiddagen

[Christian]
Singel, kär i Tyler still, jobbar som idrottslärare på gymnasiet.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Taylor's perspektiv

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Min alarm singla ekade i mitt tomma nya sovrum.
- Stäng av den! Jag ska sova till 11 idag! Stönade Tyler irriterat och klappade till mig hårt på bröstkorgen.
- Jag är påväg... Mumlade jag trött och gäspade.
Jag stängde av alarmet och gick till badrummet och tog en dusch sedan drog på mig mina kläder, åt frukost, borstade tänderna och åkte till jobbet.
Jag skulle plöja motorvägen först sedan några skogsvägar, salta en del vägar sedan ploga hos några som har beställt privat, typ skotta deras veranda uppdrar parkering gångar eller något sånt, that's my job, sen ska jag lära små ungar att simma.

{} 16:39 {}

Jag är påväg till simhallen 'Norrköpings badhus' och ska ha en ungdoms grupp idag.

Jag parkerade och la min biljett eller snarare sett en lapp vid fönstret där det var bevis på att jag jobbade där och därefter behöver jag inte betala för att stå här.
Jag tog min gympa väska och gick in, byte om snabbt och gick ut och förberedde för min grupp, det var smock fullt idag så jag fick använda vissel pipan säkert 100 gånger och sätta upp skyltar för att folk skulle fatta att den här sidan av poolen var upptagen.

Efter ytligare en halv timme så har alla mina elever kommit hoppas jag.
- Okej, säg bara 'JA' högt och tydligt när jag ropar upp era namn så jag vet att ni har kommit. Lydia?
- Ja
- Simon
- Yea man
- Klara
- hihi mmmh
- Elias E
- Ja
- Elias M
- Yeah yeah

Och såvidare

- Okej, allihopa, hoppa i jag bryr mig inte om ni tycker det är kallt, ni ska i endå.

Killarna kom i snabbast och sen kom en tjej i taget, med ett sjukt stort mellan rum.

Efter ett x antal sim övningar så var det slut, de får springa hej vilt i badhuset tills deras föräldrar kommer och hämtar dem, själv så byter jag om och åker hem.
Tyler var inte hemma ännu så jag duscha och gjorde middag, Christian var inte heller hemma, weird de brukar alltid vara hemma vid det här laget.

Efter en timme så öppnades dörren och skratt fyllde huset.
- Hahahs, lägg av Christian, du ljuger!
- Nae! Jag lovar! Jag gjorde så!

Jag gick ut i hallen och lutade mig mot tröskeln.
- Hemma nu? Lite sent eller? Sa jag och kollade på Tyler och Christian son höll tyst och försökte att inte skratta. Vad har ni gjort då? La jag till, nu i efter hand lät jag lite avundsjuk, upps.
- Tyler fick punka på motorcykeln så jag hämta upp henne. Sa Christian och flinade lite. Det är som om vi tävlar med varandra om Tyler, men vi kan inte bråka vi är som den perfekta brorsorna typ haha lät lite konstigt.
- Mmh okej, jag har gjort kyckling iallafall.
- Tack älsk! Log Tyler och kysste mig snabbt på munnen och gick för att tvätta händerna.
- Ja tack älsk. Sa Christian och gjorde till sin röst och kysste mig på kinden och gick förbi medan Tyler garvade skit mycket och såg full ut när hon vaggade fram med händerna på magen och framför munnen.
- Ha, Ha. sa jag medan jag försökte torka bort det osynliga märket på kinden från Christians läppar.





Om ni vill veta när fortsättningen kommer kolla in 'INFO' jag har nämligen skapat en ny bok eller ja ni fattar läs där så får ni veta ;)

Same AirWhere stories live. Discover now