Kapitel 14

813 40 2
                                    

Tyler's perspektiv

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jag skiftade till min varg, jag känner knappt någon smärta alls jämfört med första gången, okej det gör väldigt ont nu oxå men inget absolut inget jämfört med den första gången!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tyler's perspektiv

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Man hörde hur tydligt som helst när ben började knäckas, jag kunde inte se honom eftersom han var bakom några buskar, men jag såg när han hukade sig ner, ett grymtade djur aktigt ljud hördes sedan sjukt mycket prassel i buskarna, en varg kom ut travande ur buskarna, en brun fin varg med ljusa detaljer i ansiktet, lite Husky aktig, väldigt fin (Vargen på bilden), Och såklart mycket större än en vanlig varg. Jag satte mig på huk och Taylor travade fram till mig och la sitt huvud tryckt mot min mage och jag kramade om honom och han la sitt huvud på min axel. Vi satt sådär en stund, det var så skönt o mysigt, jag kunde knappt tro det själv, han var en varg, i min famn. Helt plötsligt så backade han bort ifrån mig och vände sig om mot skogen, jag förstod snabbt strax efter varför.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Taylor's perspektiv

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jag hörde något springa i full fart mot klippan, och andra efter hen, kanske 2 stycken, en bild kom upp framför mina ögon på två vargar, en grå och en vit som sprang efter en Brun / Besch varg, det är Balto, de vargarna jagar honom, de ser arga o aggressiva ut, japp det är ungefär såhär vi kommunicera med andra, det är inte som typ länkar eller oj men man kan prata med vem som helst i sin omgivning på typ 10 km håll.
- Balto! Jag hoppade till, Tyler var precis påväg att börja springa mot Balto men jag blockade henne och gav en allvarlig blick som hon tydligen förstod, hon nickade. Balto snubblade och rullade över marken men ställde sig snabbt upp, när vi är såhär nära varandra kan vi ge ifrån oss ljud som bara hundar vargar och några andra djur kan höra, så pratar vi på nära håll, avger ljud som bara djur kan upp fatta betydelsen, även när vi varulvar är människor kan vi upp fatta det oxå. Jag sprang snabbt fram till Balto's sida.
CB = Christian =Balto T = Taylor C = Claus. <~> 'Den vita vargen' Q = Quenci 'Gråa vargen' S = Sebastian 'En svart varg' <~>

T: Balto! Res dig upp!
CB: Jag heter Christian!
En svart och en grå varg kom ut.
Q: Ge oss snor valpen!
CB började morra.
T: Ta det lugnt Bal-Christian!
CB fnös bara åt mig.
S: Ge oss honom nu! så behöver ingen annan bli skadad!
T: Jag skulle inte tro det!
De två främmande vargarna började morra, vi oxå och så började vår fajt.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Claus perspektiv

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jag smet runt slags målet och spanade på flickan som såg förskräckt ut, det är hon! Hon! Jag bet henne, varför är hon inte en varulv?! Just det, Christian var bara tvungen att försvara henne, Han blev en omega efter att ha dödar Alexis, hon skulle egentligen döda honom. Christian är tydligen med i deras flock, om man nu kan kalla dem för 'flock'. I alla fall, jag ska omvandla henne.
Jag smög fram bakom henne, hon var så fokuserad på fajten att hon inte märkte mig. Jag tog ett språng, hög till, och jag kände hennes blod sippra längst min mun, jag bet hårdare, en stråle åkte igenom mig och träffade mitt hjärta, det kändes i varenda muskel, jag har påbörjat förvandlingen, hon skrek inte utan hon föll bara darrandes till marken, hennes vita linne blev rött väldigt snabbt runt sidan av magen där jag bet henne, jag log, travade in till skogen och ylade, Sebastian och Quenci kom springande / haltande fram till mig och vi sprang iväg med utan att dem följde efter oss.
C: Varsågoda, en till varulv till världen!

Same AirWhere stories live. Discover now