Kapitel 3

1.1K 46 2
                                    

Tyler's perspektiv

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Det har gått ungefär en vecka innan jag fick skrivas ut. Så nu är det måndag och jag är hemma i köket, käkar en macka med salami tillsammans men ett glas med c-vitamin blåbär.
Jag skiter i att ta hand om disken, är för arg/sur för det utan går direkt till mina kryckor.
{~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~}
Väll inne i skolan så haltade jag fram på mina kryckor till mitt skåp, nån idiot har satt upp en massa artiklar om mig på skåps dörren där det står bland annat 'Galen flicka tog in en varg i sitt hem' 'Flicka attackerad av Varg' och 'Flickan försvarar en mördare!' Jag rev ner allt med min vänstra hand o knölar ihop artiklarna till små bollar och kastar iväg dem på ett gäng killar som pekar på mig och gör imitationer av en ylande varg och en som 'varg' som attackerar en kille som tydligen ska föreställa 'mig' ...
- Väx upp! Fräser jag åt dem.
- Spring hon kanske har rabies! Hojtar en kille medans han skrattar och joggar iväg med sinna små barnsliga kompanjoner.
Jag tog ut mina saker, stänger skåpet och det första jag gör är att vända mig om och gå rätt in i någon.
- Oj! Förlåt, jag såg dig inte eller det gjorde jag men alltså jag var inte beredd på att du skulle vänd.. Hann bara personen säga som jag vet är en kille för man hör det så tydligt på rösten.
- Eheh... Jag förstår, det gör inget. Jag försökte böja mig ner efter böckerna och min ens krycka. Men en hand tog tag igen och jag kollade upp på killen, han hade brunt hår och piercingar, blåa vackra ögon... Ahhh..... Så snygg.... Okej skärpning!
- Jag heter Taylor föresten.
- Tyler. Svarade jag vänligt.
- stå kvar och ramla inte okej? Sa han med ett vänligt flin. Så böjde han sig ner och plockade upp mina böcker och min krycka.
- Tack Taylor. log jag.
- Inga problem. Jag hjälper dig till.. Han kollade på min bok. Biologin, vilken sal?
- Ämmm 222.
- Good, jag med.

Same AirWhere stories live. Discover now