43. Bölüm : "Zirve"

2.3K 170 84
                                    

------------------------------------

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

------------------------------------

(Zeynep'in Dilinden)

Balonun yapıldığı salona Kerem'le el ele girdik. Önce kırmızı halıyla süslenmiş merdivenlerden indik. Merdivenlerin sonunda bizi bir fotoğrafçı bekliyordu. Kerem hemen belime sarıldı, beni kendine çekti, ben de elimi omzuna koydum ve birkaç tane poz verdik. Kendimi güzel bir peri masalının içinde gibi hissettim bir an. Özgüven doluyum ayrıca. Kerem biraz gergin ama bu geceyi hazırladığı için öyle olduğunu düşünüyorum. Bütün organizasyonu o planlamış ve işlerin düzgün gitmesini istiyor sanırım. Bu yüzden tetikle gibi. Görmezden geleceğim.

İçeriye girdiğimizi görenler önce beni sonra da Kerem'i inceledi uzun uzun. Melis'in kıskanç bakışları eşliğinde masamıza geçtik. Bizimkilerle selamlaştık. Arka planda çok güzel şarkılar çalıyorlar. İçeceklerimiz gelene kadar yerimde dans ettim. Kerem belime sarılıp kulağıma yanaştı.

"Bu akşam çok içme!" –kıkırdadım

"Hiç içmeyeceğim merak etme. Vişne suyu alırım ben"

"Zeynep ciddiyim. İşim var, ona odaklanmam lazım"

"Ne işin var?"

"Sürpriz"

"Bana mı?"

"Göreceksin"

"Bir haftada ikinci evlilik teklifini mi göreceğiz?" –güldükten sonra kaşlarını çattı

"Güzelim, sen gerçekten takıldın bu mevzuya"

"Hayır"

"Bütün akşam boşuna kurma o zaman. Evlilik teklifi yapmayacağım"

"Aman iyi"

"Ahahaha... Sen istiyorsuuunnn"

"Öf istemiyorum"

"Neyse konuşacağız bunu"

Etrafa bakmaya başladı, müziğe göre kafasını sallayıp ritim tuttu. Kafasında yine bir sürü şey dönüyor, eminim ama hiçbirinden haberim yok. Her zamanki gibi.

Sedat elinde fotoğraf makinesiyle dolanıyordu. Kerem de bunu görünce yine belime sarıldı ve birkaç poz de Sedat'a verdik.

 Kerem de bunu görünce yine belime sarıldı ve birkaç poz de Sedat'a verdik

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
YenidenHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin