22.Bölüm : "Vahşi Dünya"

4.5K 304 133
                                    

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

--------------------------

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

--------------------------

(Kerem'in Dilinden)

Sabah

Dün gece yattığımız pozisyonda gözlerimi açtım. Derin nefes alınca Zeynep'in kokusu burnuma doldu. Uyuyan yüzünü izledikten sonra yataktan kalktım. Kısa bir duş alıp spor kıyafetlerimi giydim. Mutfaktan iki bardak portakal suyu aldım. Tekrar Zeynep'in yanına oturdum, saçlarını okşamaya başladım.

"Zeyneeeep"

"Zeynep"

"Hıııı"

"Uyan hadi"

"İstemiyorum"

"Birlikte spor yapacağız"

Gözlerini yarım açtı, ciddi olup olmadığıma baktı bir süre. Gülümsedim. Yatakta oturdu, saçlarını düzeltti. Hala gülümseyerek bakıyorum ona. Yeni uyandığında çok tatlı oluyor.

"Koşuya mı gideceğiz?"

"Önce biraz ısınalım, kendi programımı tamamlayayım, sonra gideriz"

"Ne yapıyorsun? Beş yüz kiloluk ağırlıkları mı kaldırıyorsun?"

"Ahaha.. Yok o kadar değil"

"Peki. Yapalım bakalım"

"Önce meyve suyunu iç, belki tempo ağır gelir"

Portakal suyunu ona uzattım, geri çevirmeden içti. Eşyalarından alıp banyoya gitti, spor şeyler giymiş halde döndü. Saçlarını topladı. Birlikte kum torbasının önüne gittik.

Zeynep ayakta dikildi öylece bana bakmaya başladı.

"Spor yapmayı mı unuttun Zeynep?"

"Hayır da... genelde talimatlarla ilerliyordum, biraz garip geldi"

"Önce ısınma hareketleri güzelim"

Hareket ettikçe hatırladı ve bir zaman sonra açıldı. Cihan hocanın gösterdiği hareketlerden ilerledi. Ben de kendi programımı yaptım. Birbirimizden bağımsız hareket ettik bir süre. Aslında tek başıma çoktan bu faslı bitirmiştim. Ama Zeynep'in koşmayı bırakmasını istemiyorum. En azından bulunduğu çevikliği kaybetmesin. Cihan hocayla çalışamadığı zamanları böyle değerlendirsin istiyorum.

YenidenHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin