Taehyung

75 9 4
                                    

Hayatımın çoğu zamanı ülkeleri dolaşarak , çalışarak geçirdim.Arkadaşlığa,aşka zamanım olmadığı için insanlar dışardan hep benim sert bir insan ,buzdan bir kalbim olduğunu söylerler.Peki bunun ne kadarı doğru?Kimseye ihtiyaç duymadığım bir yaşantı içerisindeyim o yüzden insanların ne dediğini pek önemseyen biri değilim.Sadece kendi dediğimin önemsenmesini önemserim.

"Bu yaşantımı değiştiren o güne kadar,
onunla tanışıncaya kadar!"

Uçaktan indiğim gibi toplantıya yetişmem gerekiyordu acelemden yanımda hiç bir şey getirmedim. Toplantı için gerekli olan belgeleri gucci kol çantama doldurmuştum.
Hızlı adımlarla ön kapıdan çıkmıştım , kiraladığım arabanın gelmesini bekliyordum.
Kenara çekilmiş gelen giden insanları izliyordum. Fazlasıyla aynıydılar ta ki kapıdan çıkan bu kişi dışında.Bir altmış boylarında siyaha yakın kumral saçları , hafif beyaz ten,kusursuz duran bir burun ve daha önce görmediğim güzellikte gözlere sahip birisi bu. Kimdi ,nereden gelmişti,yabancı olduğu çok belliydi ?

Kenarda durmuş gelen gidenleri benim gibi izliyordu başını gökyüzüne çevirmiş temiz havayı hissediyordu , nasıl bu kadar asil olabilirdi ?

Asil demem çok kısa sürmüştü ellerini havaya kaldırmış esniyor muydu ?

-Evet evet esniyordu göbeğinin üzerine kadar gelen sweatshirt ellerini havaya kaldırınca daha bi kısa geldi salaş bir pantolon ile fena durmuyordu ahh o beyaz converselere ne demeliydi ?

Tipim bile olmayan bu kız neden böyle dikkatimi çekmişti ? İdeal tipim bile değildi ,kadınlarla arası olmayan ben böyle bir tipe baktığıma inanamadım.
Telefonumda oyalanırken gelen sese kafamı çevirdim.
Oydu , bir bavul ve çantayı kovalıyordu komik göründüğüne yemin edebilirim gülmemek için kendimi sıkmıştım.Kaldırama düşen bavul yüzünden çantasındaki her şey yere saçılmıştı istemsizce o haline acımış olmalıyım ki adımların beni ileriye götürdü .Onu takip etmek cidden zordu bir şeyler söylüyor evet bu bildiğin türkçe konuşuyor.
Bu kadar insan içinden neden bir türk derken arkaya düşeceğinden emindim
elimi kaldırdığım gibi onu tutmaya çalıştım kollarımın arasına düşmüştü. Cidden bu olamazdı yüzüne değen güneş, uzun kirpikleri gölgeleri kıskandıracak güzellikteydi , ela olan gözleri görmediğim yeşillikler diyarına sürüklemişti.


"Sen neydin , nerden gelmiştin, neden kollarımın arasındaydın ,neden gözlerindeki derinlik beni nefessiz bırakıyordu , sen kimdin böyle?"

Türkçe konuştuğumu belli etmek istemiyordum.

-Are you okey?

Ona bakmadan kendimi alamıyordum ve o da bana tuhaf bakıyordu, ortama yayılan muazzam bir koku belirmişti. Nerden geliyordu bu koku?Göğsümde bir ıslaklık hissettmiştim o da gözlerini göğsüme sabitlemiş hemen ayağa kalkmıştı.

Cidden bu kız üstüme parfüm şişesi mi dökmüştü hem de gideceğim bir toplantı varken ?

Elimi kaldırıp ıslak olan gömleğimi silkemek istedim elimi kaldırdığım anda ;

-"Please don't" demişti.

Ne yapıyordum , elimi neden yakaladı bırakmıyordu?

Öylece gözlerini dikmiş gözlerime bakıyordu çok kötü bir şey yaptığımı ima eder gibiydi.Sonra ingilizce bir şeyler anlatmaya başladı bu hali komikti üzerinde çalıştığı parfüm şişesi benim üzerimdeydi ve benim gömleğimi istiyordu hem de böyle acil bir durumda.

Ona öylece bakmakla yetindim , bu kız yerinde başka birisi olsa şu an yapacaklarımdan korkardım fakat ona neden öylece bakıyordum ve üstümde olan bu koku beynime etki etmeye başlamıştı.Aklımdan geçenlere oyalanırken birden yine konuşmaya başladı dilsiz olduğumu konuşmayı bilmediğimi türkçe olarak söyledi.

"Ahh bu kız!!"

-Dilsiz değilim konuşmayı biliyorum!

Başını kaldırıp kocaman açılan muazzam gözlerle şaşkın saşkın yüzüme bakıyordu.

Dışardan sert soğuk birisi olarak göründüğümü söylerler peki bu kız neden benden çekinmiyor?

Bir şeyler söylemek ister gibiydi, galiba türkçe cevap vermeme şaşırmış olmalı.

-Ne?

-Özür dilemene gerek yok!

Yüzüme öylece bakması cidden bu kadar uzun süre cesaret edip yüzüme
bakan kişi sensin galiba, ama bu hali sinir bozucu olduğu kadar komikti.

-Ben,ben...

Kekelemesi de.

"Ahh gitmem gerek geç kalmıştım bu kızı durmuş cidden dinliyor muydum?"

-Bir dakika!

-Evet!!

-Türkçe nerden biliyorsunuz?

"Biliyordum merak ettiğu buydu , anlamamazlıktan gelip."

-"Gömlek, sorun değil ben temizlerim" dedim.

Bunu dememle celallenmesi bir oldu. Bu küçük kız bana mı kızıyordu?İma ettiği şey benim onun kokusunu satacağım mı? Bu kız ciddi olamaz yolun ortasında çıkarıp gömleğimi istiyordu.
Bunu zevkle yapabilirdim susmanı sağlayacaksa ama gideceğim yere üstü çıplak gidemeyeceğim için.

-Yetişmem gereken çok önemli bir yer var , gömleği çıkartamam hatta gittiğim yere bu kokuyla gitmek zorundayım ama bana güvenebilirsin kokunla ilgilenmiyorum en kısa sürede bunu çıkarıp çöpe atacağım. Korkun olmasın , eminim formülleri sendedir tekrardan yapabilirsin ayrıca kokusu çok sert sizi andırıyor sanırım!

Bu son dediğim onun gibi bir kızı sinirlendireceğini biliyordum.Daha önce bu tarzda bir kız görmediğim için onun beni böyle sinirlendirmiş olmasına şaşırmamalıyımdım da.
Hızlı adımlarla arabaya binmiştim. Oradan uzaklaşmak istiyordum , bu kokudan ondan.Bu koku nasıl böyle tarifsizdi?Beni hapsetmiş gibiydi. Dikiz aynasından yolun ortasında durup arabanın arkasından baktığını gördüm üzgün ifadesi vardı. Sanki ona ait bir şeyleri alıp götürüyor gibiydim evet bu doğruydu üstümde olan bu koku onundu , bu koku bana neler yapmıştı böyle?

En kısa sürede senden kurtulmalıydım..

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 27, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

SECRET PERFUME | KTHWhere stories live. Discover now