· FİNAL ·

646 26 14
                                    

Alice ve Jasper küçük bir valiz hazırlayarak veda ettiler Cullen ailesine. Kendileri burada olduğu müddetçe yaşama şanslarının düştüğüne ikna etmişti Jasper onu, Carlisle'a bunun doğru olmadığını düşünse de karşı çıkan bir cümle kurmadı Alice'e.

"Hoşça kal." dedi Alice son olarak Emmet'a sarıldı.

"Sen de hoşça kal küçük kardeş." Emmet Alice'in kısacık saçlarını öptü, gergin olsa da belli etmemeye çalışıyordu.

Rosalie "Dikkatli olun" dedi "Ve sık sık yer değiştirmeyi unutmayın."

***

Alice ve Jasper Volturilerin yollarını kesmesiyle durdular oldukları yerde. Karşılarında tam da umdukları manzara vardı; Bella, Jane, Alec, Felix ve birçok muhafız daha... Ve elbette Aro. Ama burada diğer iki lider yoktu, Alice bunu önemsemedi. Onlar olsa da olmasa da burada yaşanacaklar malumdu.

"Alice" dedi şen şakrak bir sesle Aro ve öne atıldı "Seni burada görmeyi beklemiyordum... Ama sen bunu daha önceden gördün muhtemelen."

Alice Jasper'a baktı önce "Görmedim."

"O halde izin ver de ben neyi görüp görmediğini göreyim." ellerini Alice'e uzattı, Alice'in gözü Bella'ya saplanıp kalmıştı. Boynundaki kolye oradaydı işte ve gözleri de kan kırmızısıydı. Alice onun gerçek yüzünün bu olduğunu görmediği için kızıyordu kendine, içinde büyük bir savaş başlamıştı "Alice?"

Alice irkildi "Tabii." Jasper Alice'in kolunu kavradı 'gitme' diyordu bakışlarıyla. Alice özür dileyerek ayrıldı yanından birkaç saniye içinde elleri Aro'nun avucundaydı.

Aro küçük bir çığlık atarak geriye çekildi, Volturiler bunun sebebini duymak için daha da yakınlaştı Aro'ya "Edward.. O- o öldü mü?"

Alice dişlerini sıkarak baktı Bella'ya "Maalesef."

"Ah, Edward." Aro Alice'in siyaha dönmüş gözlerine endişeyle baktı "Bu yetenek kayboldu, öyle mi?"

Alice geriye çekildi "Bunun suçlusu aranızda." diye fısıldadı, her an Bella'ya saldıracakmış gibi duruyordu "O aranızda olduğu müddetçe siz de hayatlarınızın sonsuz olduğu konusunda emin olmayın, biz olmakla hata etmişiz çünkü."

Jane şeytani bir gülümsemeyle baktı Alice'e "Korkarım ki Alice haklı usta."

Aro aralarında ateşlenen bu tartışmayı kapatmak için dudaklarını araladığı an Alice cümlesini kesti "Ve eğer beni aranızda istiyorsanız, bu şeytandan vazgeçmeniz gerekecek."

Felix birkaç adım öne çıktı, Bella'nın kaçma ihtimalini ortadan kaldırmak istiyor gibiydi. Bella "Bunlar deli saçması Alice, ben öldürmedim Edward'ı."

"Sen değil miydin Edward için Aro'yu... Ve tüm Volterya'yı karşısına alan? Söyleyesene Bella yarın Volturileri satmayacağına nasıl ikna ettin onları- Üstelik zihninden geçen pislikleri Aro bile okuyamıyorken nasıl 'tamam' dediler?"

"Ben-" Bella yardım istercesine Aro'ya baktı ama o Alice'den başkasına bakmıyordu "Ben ikna etmedim, ikna edildim."

Alice derin bir nefes aldı "Ben diyeceğimi dedim Aro." bir süre düşündükten sonra Cullen'lar geldi aklına "Ve Cullen'ların güvende olacağına dair bir söz istiyorum."

Twilight | Büyülü KızWhere stories live. Discover now