17

242 5 1
                                    

Pov Kyara

We lopen over de straat om naar de club te gaan en iedereen is gezellig met elkaar aan het kletsen. Ik ben echt blij met dit vriendengroepje. Ik had echt niet verwacht dat ik zo snel al vrienden zou maken, en al helemaal niet met de "BadBoys".

Met een glimlach op mijn gezicht ben ik in mijn gedachten verzonken, als ik ineens een arm om me heen voel. Ik laat een klein gilletje van schrik horen. 'hey babe, heb je het koud?' fluistert Jayden in mijn oor. Nu pas besef ik me dat ik aan het klappertanden ben van de kou. 'J-ja' zeg ik bibberend en onzeker. Wat is er met me aan de hand? Hoezo ben ik ineens onzeker? Ik zie Jayden zijn leren jack uitdoen en slaat hem over mijn schouders. Ik kijk hem raar aan en doe hem weer af. 'Anders krijg jij het koud' zeg ik en ik duw hem in zijn handen, waardoor hij hem wel móet pakken. 'Nee hoor, en daarbij heb ik het liever koud, dan dat jij het koud hebt' zegt hij met een warme glimlach, waardoor ik ook ga glimlachen, want god, zijn glimlach is gewoon goud waard!

'Dank u, dank u' hoor ik hem opeens zeggen. Shit. 'Ze-zei ik dat hardop?' vraag ik met rode wangen. 'Jap' zegt Jayden grinnikend. Kut. Snel sla ik mijn ogen neer. 'He, het is niet erg, jou glimlach is ook prachtig' zegt hij en slaat de jas weer om mij heen. Glimlachend kijk ik hem weer aan. 'W-weet je het zeker, dat ik de jas om mag houden?' vraag ik dan toch weer onzeker. 'Heel zeker' zegt hij, en dan slaat hij zij arm weer om mijn schouders en gaan we weer een beetje harder lopen.

Na nog ongeveer vijf minuten te hebben gelopen, zijn we dan toch bij de club. Als we binnen zijn, komt de lucht van zweet en drank me sterk tegemoet. We lopen langs een man af die veel shotjes bij zich heeft. Snel pakken we allemaal een shotje en proosten we met elkaar 'Lets the party begin!' roept Miley hard, waarna wij ons shotje achterover slaan...

(Kijk nog even bij de hoofdstukken 'voorstellen' en 'meer personen', ik heb de meiden veranderd ;) )

Roommates With The Badboy Where stories live. Discover now