4

320 6 0
                                    

Ik zie de jongens deze kant oplopen en ze kijken niet zo blij......

Pov Kyara

Ik slik even maar herpakt me als snel weer. 'Dus jullie denken even lekker te gaan praten als wij binnen lopen?' vraagt Jayden. 'uhm ja wie moet mij anders vertellen wie jullie zijn?' zeg ik zo zelfverzekerd mogelijk. 'nou dat zal ik wel even doen. Ik ben Jayden en ik houd niet van mensen die me tegen spreken, dus beter voor je doe je gewoon wat ik zeg en houd je verder je mond.' zegt hij. 'Nou of anders wat. Ga je me slaan ofzo, ohnee nu ben ik bang!' zeg ik en hoor de kantine lachen. Jayden kijt ze aan en meteen zijn ze stil. Man hij heeft echt veel macht. Hij kijkt zijn vrienden aan en knikt dan. Hij tilt me op en loopt richting een ietswat afgelegen plek in het gebouw. In het midden is een groot zwembad, dan pas besef ik wat hij gaat doen. 'Jayden zet me geverdomme neer!' roep ik, maar hij luistert niet. Hij staat nog op het randje en ik houd me stevig vast aan hem, zodat als we vallen hij mee gaat. Hij gooit me in het zwembad maar omdat ik hem vasthield ligt hij ook in het zwembad. Vincent en brent lachen en hebben alles gefilmd. Als Jayden ze boze blikken toe werpt stoppen ze meteen met lachen. 

'omg Kyara gaat het?!' vraagt Miley terwijl ze aan komt gerend. 'Jaja gaat wel prima.' zeg ik terwijl ik uit het zwembad klim. 'oh Jayden je weet niet waar je aan begonnen bent' zeg ik en met die woorden loop ik weg.

'uggh ik ga echt nog goed gebruik maken van deze zondag, heb echt geen zin in morgen' zeg ik. 'Neeehhh ik ook niet babe, tot vanavond met het etenn' zeg Miley en ze loopt weg.

Als ik rustig op de bank zit met YouTube hoor ik ineens een sleutel in het sleutelgat gaan. Afwachtend kijk ik naar de deur wie mijn kamergenoot is. Als ik hem binnen zie lopen valt mijn mond open van verbazing en schrik....

Hey,
I know het is een kort hoofstuk en ik ben ook niet zo blij met dit hoofdstuk, want ik vind hem nogal saai. Maarr de drama gaat beginnenn.

Roommates With The Badboy Where stories live. Discover now