8

268 6 2
                                    

Pov Kyara
Na het ongeval van vanmiddag vraag ik me af of Jayden nog wel tegen mij wil voetballen. Nadat ik 5 minuten heb zitten piekeren besluit ik om gewoon naar het voetbalveld te gaan en dan zie ik wel of hij komt of niet. Ik trek mijn sportkleren aan en ga naar het sportveld. Als ik er net ben zie ik tot mijn verbazing Jayden aan komen lopen. Ik stop met hooghouden en hij kijkt me met z'n grijns, die ik wel van zijn gezicht af kan slaan, aan. 'Dus jij wilde tegen mij voetballen?' zeg ik uiteindelijk. 'OH ja zeker, ik wil wel jou gezicht zien als je hebt verloren' zeg hij. 'hmhm ja denk het ook.' 'Nou omdat je een meisje bent mag jij wel beginnen met de bal' 'oké is goed' ik leg de bal voor mijn voeten neer en observeer de situatie, terwijl hij naar de andere kant van het veld rent. Ik begin met de bal te dribbelen en als ik voor hem kom maak ik een schijnbeweging langs hem heen. Ik sprint naar voren en schiet de bal in het doel! 'zozo Jayden en jij zeggen dat meiden niet kunnen voetballen?' 'hm gewoon beginners geluk' snauwt hij me af. Ik rol met mijn ogen en ga weer terug naar mijn helft.

Pov Jayden
Heeft er nou zojuist een meisje bij mij gescoord? Dit is nog nooit gebeurt, tenminste niet echt. Als er een meisje scoorde liet ik 't altijd expres gebeuren. Maar dit had ik niet verwacht. Nu is het mijn beurt om aan te vallen. Ik dribbel naar haar toe en probeer een lopje over haar voet te maken. Maar op de een of andere manier zag ze dit aankomen en pakt de bal van me af. Ze sprint naar voren, maar ik haal haar snel weer in. Ze schiet op goal, maar omdat ik sneller was, ookal moet ik toegeven dat ze pittig snel is, kan ik de bal nog net tegen houden. Met een grijns op mijn gezicht ga ik verder met het spel. Na een uur te hebben gespeelt zijn we dood op. 'Duss wie heeft er gewonnen' vraagt ze met een grijns. 'jij' zeg ik bijna onverstaanbaar. 'Sorry wat zeg je?' vraagt ze expres. 'Jij' zeg ik nu duidelijker en geïrriteerd.'en met hoeveel' 'met 5-3' zeg ik nu nog geïrriteerder. Met een trotse glimlach blaast ze me een kushandje en loopt ze weg. Wow wat een meid is dit zeg. Nee Jayden, zo mag je niet denken! Je doet niet aan relaties, ze is gewoon een one-night stand. Meer niet.

Pov Kyara
Met een grijns loop ik het veld af. Eigenlijk vind ik het best fijn om met hem alleen te zijn. Wow. Nee. Wacht. Zo mag je niet denken! Hij is dé badboy van de school en hij wil je maar voor een nacht Kyara! Ik ben nu al best uitgerust en heb nog even zin om hard te lopen. #fitgirll 😂.

Als ik de straat in kom lopen waar het internaat staat, begin ik uit te lopen. Ik was diep in mijn gedachten verzonken als iemand tegen mij begint te praten. 'Hey, waar gaat deze schoonheid naar toe?' ik slik even en loop dan snel verder. 'Ik vroeg iets!' vroeg dezelfde jongen, maar dan bozer. Weer negeer ik heb en begin nog sneller te lopen. Hij drukt me tegen de muur aan en begint te grijnzen. Hij begint kusjes in mijn nek te plaatsen. Throwbacks van vroeger komen weer omhoog. 'S stop I ik wwil dit niet' weet ik uit te brengen. Maar natuurlijk luistert hij niet en gaat gewoon verder. 'Ik zei stop!' zeg ik nu iets luider.......

Hooii hier weer een deeltje, xx. Ik vind het best lastig om vanuit andere mensen te schrijven, dus vandaar dat het niet zo goed is. Hopelijk begrijpen jullie dit😘❤️

Roommates With The Badboy Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu