10

279 7 2
                                    

Pov Jayden
Als Kyara en ik elkaar even aankijken voel ik toch wel een beetje kriebels ontstaan. Gek, zo iets heb ik eigenlijk nog nooit gevoeld. Het zal wel bij liefde ofzo horen. Waar ik natuurlijk niet aan doe!
Als ik op mijn telefoon kijk zie ikdat het als tien uur is en ik best moe ben. Ik stuur de jongens onze kamer uit en loop zachtjes naar de badkamer, want Kyara was als naar bed gegaan. Ik trek mijn shirt en broek uit en ga in bed liggen.

Pov Kyara
Als ik 's ochtends opsta en naar de badkamer loop zie ik Jayden staan in zijn boxer. Verschrikt sla ik snel de deur dicht en ga op bed zitten. Jayden komt lachend de badkamer uit en ik doe snel mijn handen voor mijn ogen. Voorzichtig worden mijn handen voor mijn ogen weggehaald en staat Jayden voor me. ' Heb je nog nooit een jongen in z'n onderbroek gezien?' vraagt hij grinnikend, maar toch een beetje serieus. 'Uh... ja helaas wel' zeg ik zacht en ik kijk snel naar mijn voeten, zodat hij niet ziet dat ik tranen in mijn ogen heb. 'Hey Kyara wat is er ineen?!' vraagt hij bezorgt. Shit, waarom heeft hij dit meteen door. Maar toch ook wel schattig. 'uhm ik wil het hier nu nog even niet over hebben oké?' 'Tuurlijk. Je kunt altijd bij me terecht hé!' zegt hij voor ik de badkamer in loop. Ik glimlach dankbaar naar hem en ga onder de douche staan. Met dit keer wél mijn kleren en ondergoed.

'Kyara ik ga eten' roept Jayden. 'Is goed!' roep ik terug. Maar op de een of andere manier vind ik het jammer dat hij niet op mij wil wachten.... Nee wacht, duuhhh logischhh. Hij doet niet aan relaties. Ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan.

Snel loop ik naar de kantine en ga op zoek naar Miley. Als ik haar zie, loop ik naar haar toe en gaan we samen eten halen. We kletsen over vanalles en nog niks tot we de bel horen. 'Yeey weer een schooldag. Nu als zin in' zegt Miley sarcastisch tegen me. Ik grinnik even en lopen dan door naar de les. Let's the hell begin...

Hey,
Hier weer een hoofdstukje😘.
Vinden jullie trouwens het boek te snel gaan? Ik eigenlijk wel een beetje, maar ik verheug me op een bepaald deel van het boek😂

Sorry voor het late uploaden, maar ik heb het best druk gehad, en als ik rust had, ging ik liever iets anders doen. En eerlijk gezegd had ik ook niet zo veel motivatie meer😔.

Xo me

Roommates With The Badboy Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu