chapter II.

1.7K 88 13
                                    

STŘEDA

Harry's pov

Středa. Den D. Kupodivu mi to ve škole utíkalo rychle.

V 16.10. jsem přišel domů.
,,Ahoj bráško"- pozdravil mě známý roztomiloučký hlásek mé sestry, když jsem došel do obýváku. Seděla na gauči a koukala na Mickeyho klubík. Její oblíbený..
,,uhh Ahoj"
Divil jsem se, proč je Gemma doma, ale očekával jsem, že za chvíli si pro ní asi přijede máma a tak jsem se o ni víc nestaral. Na nějakou tu hoďku a třičtrvtě jsem si zase pustil nějaké filmy.

xx

Bylo něco málo do šesti a tak jsem se vydal do koupelny. Vlezl jsem do sprchy a pustil na sebe proud teplé vody. Jo, dlouhý a teplý sprchy- ty já rád. Dokážu si při nich vždycky nejlépe utřídit myšlenky.
Když jsem pak znovu přišel do obýváku, Gem už tam nebyla, televize vypnutá a nikde nikdo, byl jsem rád, že si ji konečně máma vzala.
Následně jsem si na sebe vzal černé skinny jeans a černou košili, kterou jsem měl spíše na doma, ale i tak vypadala hezky.
Snažil jsem si alespoň malinko uklidit v mém pokoji, nebo alespoň postel, ale po chvilce uklízení jsem si uvědomil, že stejně jsem byl nenapravitelný bordelář a Sashe bude celkem jedno, jestli tu mám uklizeno, nebo ne.

6:26 PM

Zvonek se rozřinčel, rozebíhal jsem se ke dveřím. Přivítala mě blondýnka jen o něco málo nižší než já, oblečená do minišatiček a ani jsme se nepozdravili, už se uličnicky šklebila.
,,Ahoooj"
Kývnul jsem hlavou a nechal ji vejít dovnitř. V předsíni si zula boty a už kráčela do obýváku, jakoby jí to tu patřilo. Pomalu jsem šel za ní.
Tak jo Stylesi, hlavně nic neposer, nebo si dnes fakt nevrzneš.- Víš, jaká umí být kráva, když se jí něco nelíbí.
,,Tak jak ti to jde poslední dobou ve škole, hm?"- ptala se, když jsem jí i sobě nalil takovou přivítací skleničku vína a opřeli jsme se s tím o bar. Zatím působila celkem klidně.
,,Dost často mám chuť s tím praštit."-uznal jsem se smíchem.
,,Ale jako není to zase tak strašný."- dodal jsem spěšně.
,,Sere mě spíš jeden hajzl od nás, Daniel."- řekl jsem mírně rozhořčeně a sledoval přitom obsah svojí skleničky.
Rychle jsem ale na něho zase zapomněl, protože už jsem pocítil malinký problém v mých kalhotách. Sasha tu přede mnou seděla jen v krátkých šatech s výstřihem a pořád se nic nedělo. Copak ji přešla chuť?-začínal jsem se už bát, ale naštěstí ona sama pomalu začala:
,,No, aaaaa,..."
,,vlastně jsem chtěla vidět tu vaši koupelnu, že?"-koketně se usmála a to jsem věděl, že se už bát nemusím.
,,Hmm.."-zabručel jsem na souhlas a pomalinku se k ní přibližoval.
,,Ale ještě radši nejdřív uvidím tvůj pokoj."
A to už jsem seskočil ze židle, ona mě napodobila a hladově se mi vrhla na rty. Jednou rukou jsem jí držel za hlavu, druhá se vydala někam dolů. Ona mě tahala za košili ve snaze rozepnout mi knoflíčky.
,,Počkej, počkej, samotný se ti to stejně nepovede, ještě bys mi je urvala."-káral jsem ji do polibků.
,,C! Tak pánovi záleží víc na košili, než že si dnes konečně pořádně zašuká!"-křičela pohoršeně.
Bože, kráva.
To už jsem jí ale i přesto naznačoval, ať na mě skočí, že jdeme nahoru. S odrazem na mě vyskočila a já ji chytil za zadek, kterej byl teda fakt něco a nohy mi obtočila kolem pasu.
Cestou po schodech se mi snažila rozepnout alespoň jeden knoflíček, ale byla v tom fakt marná. Musel jsem se tomu zasmát.
,,Debile!"-smála se taky.
Nahoře se mi podařilo jednou rukou otevřít dveře do mého pokoje, které jsem následně zavřel. Klíčem.
A věděl jsem proč! Ne-jednou se mi už stalo, že mi do milostného aktu vtrhli nějací nezvaní hosti..

Hodil jsem tu nymfomanku na postel a klekl si vedle ní, začali jsme rozepínat moji košili. Jo, museli jsme na to být dva, já šel odspoda, Sasha brala ty horní. Narozdíl od ní jsem to zvládal jednou rukou a tak mi ta druhá přistála na jejím rozkroku. Zkoušel jsem, co vydrží. Přesto že to vypadalo, že se mohla zbláznit, dost se jí to líbilo.
,,Kurva Stylesi! Tohle mi moc s tou posranou košilí nepomáhá!"- snažila se uklidnit svoje splašené vzdechy.
A tak jsem přestal a podíval se na ní pohledem alá ,,lepší?"
,,A nebo neee, pokrač-uj"-rozmyslela si to, hlas se jí klepal.
Naštěstí už se dostala i k poslednímu knoflíku, co tam zbýval a mohla se mi věnovat na plno. Nadrženě to ze mě servala rychlostí blesku. Mým jedním též rychlým pohybem měla své rudé šaty dole, už letěly ke stolu.
Začala si mě pokládat na záda a i když se mi to zas tolik nelíbilo, pro začátek jsem ji nechal. Prsty putovala po mých tetováních a některé z nich obkreslovala. Nezapomínala se občas vrátit k mým ústům a taky jim trochu dopřát.
Těmhle  ,,lekhostem" byl ale rychlý konec. Neměli jsme zase tolik času a nehodlali jsme ho promrhat milostnými gesty, jako byla tato, které byste očekávali spíše od lidí, co se doopravdy milují. Chtěl jsem jedno. Adrenalin v krvi mi stoupal. Už šlo do tuhého. Jestli by se mi nějaká v takovéhle situaci rozhodla odporovat, byl bych schopen jí dát facku. To se Sashy naštěstí netýkalo, chtěli jsme to oba.
,,No tak babe, jdeme na to"-oznámil jsem jí a ona si rozepla podprsenku, spodek nechala na mě.
,,Necháš mě chvilku?"-ptal jsem se, jestli tomu tady můžu nachvíli velet já, ale stejně to byl spíš rozkaz.
Já tedy zůstal pořád do půl těla, kdežto ona-úplně nahá-už se mi plazila po hrudi a přímo mě o to prosila.
,,Harolde, chci to tvrdě a.."-nestačila doříct, protože to už jsem se činil. Moje dlaň jí přistála na zadku a slastně vzdychla.
,,-nelítostně."
Pak už nic říkat nemusela, přesně jsem věděl, co chce a co s ní budu dělat.
Z původní pozice jsem s ní znovu tvrdě švihnul o postel a lokty položenými vedle jejího hrudníku jsem se zapřel. Rty jsem jí začal brázdit po těle vlhkou cestičku. Přesouval jsem se k pupíku, který jsem jí jazykem obkroužil, až jsem jí tam dole jen lehce zašimral. K takovým lehoučkým mírumilovným přejetím jsem začal občasně přidávat i prsty. Vzdychala mi do ucha. Poznal jsem na ní, že tohle je pro ní to nejlepší a tak jsem jí tam prsty nechal.
Už jsem ale myslel že mi prasknou kalhoty, jak se ten můj kamarád zvětšoval a tak jsem ji pleskl přes zadek, aby se otočila:
,,No tak dělej" -jakýpak copak s tím, že jo.
Klekla si na čtyři a čekala. Já vylezl z postele, svlékl si zbytek všeho, co jsem na sobě měl a šáhl si nahoru na polici pro věc- pro moji exsistenci v posledních letech- nezbytnou. Nasadil jsem si kondom, vylezl zpátky za ní a už ji bral za boky. Hodil jsem si vlasy za ucho a konečně přirazil. Křičela. A jak. Samotného mě to trochu zabilo, dlouho jsem v tom nebyl, ale dával jsem to najevo jen silnými vzdechy.

xx

Slušně jsem si to rozdal se Sashou, a pak už jsme se oba na víc nezmohli. Slečinka si chtěla ještě poležet v mojí postýlce, ale už tak jsem se bál, že máma se sestrou jsou doma.
,,No to víš že jo, to by se ti líbilo! Hmm, nemůžu. Musíš už jít."
Poraženě se hlavou zabořila do polštáře, ale poslechla a hned na to jsme se začali strojit.

7:41 PM

Stáli jsme u našich vchodových dveří.
,,Harry...děkuju."-usmála se.
,,Těším se na příště, fakt ti to jde."-zašklebila se.
,,Jo, jsem fakt dobrej"-taky jsem se smál.
,,No nic...díky že si přišla."- položil jsem jí krátce ruku na rameno a takhle se s ní rozloučil.
Kývla hlavou, otočila se a rozešla se pryč.
Bylo to velmi divné rozloučení- žádná pusa ani objetí..ale co byste čekali? Lidi, kteří se rádi nemají a vedou spolu jen takovou ,,smlouvu" jsou prostě takoví.

Když jsem se vrátil dovnitř, máma a Gemma byli pořád pryč, tak jsem si připravil večeři sám a vzal si to nahoru. Z košile a džínů jsem se převlékl zpátky do domácího a z pokoje už do rána nevyšel.

.
Tak tu máme druhou, ostřejší kapitolu :ppp
Líbí? A co říkáte na Harryho chování? Na Sashu?:O
natt

|NEW RULES|✔️Larry Stylinson✔️Where stories live. Discover now