27#

5.8K 356 51
                                    

Okul çıkışı kızlarla birlikte aşıklar kafeye gelip oturmuştuk "Acaba gitmesek mi?"diye soru soran İdil'e sadece "Zorundayız"dedim zorundaydık bunu hepimiz gayet farkındayız İdil bakışlarını masaya dikip boş boş baktı. "Akıllarında ne olduğunu bilmeden oraya gitmemiz ne kadar mantıklı Asel?"dedi Merve,o da haklıydı "Yaptığımızın mantıklı olmadığının farkındayım kızlar ama dediğim gibi gitmek zorundayız bu partinin arkasındaki amacı oraya gidince hep birlikte yaşayarak öğreneceğiz"dedim telefonum titreyince arka cebimde olan telefonumu alıp ne geldiğine baktım.

Gönderen:Ucube
Bu akşam saat 8:00'de sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.Sakın gelmemeyi düşünmeyin ;))

Bars'ın mesajını kızlara da gösterdim kızlar mesajı okuyup "Bars'ın telefon numarası sende varmıydı?"diye sordu Merve,onu kafamla onaylayıp "Evet bir ara almıştım o günden sonrada silmeyi unutmuşum zaten gerekmedikçe bana mesaj göndermiyor."dedim Merve anladığını belli ederek sıkıntılı bir nefes verip arkasına yaslandı.Bizi asıl endişelendiren bu bilinmezlik ne yapacaklarını bilmiyoruz ve bunu düşünmekten başım ağrımaya başlamıştı.Kızlarda o partiye gitmek istemiyordu ama Bars kesin bir dille gelmemiz gerektiğini bir kere söylemişti.
"Bu kadar düşünmeyi bırakın kızlar"dedim onları rahatlatmak ister gibi,beni kafalarıyla onaylasalarda hala bu konuyu düşündüklerini içten içe biliyordum.Birşey demeyerek telefonumu tekrar elime alarak kurcalamaya başladım.
Geçen sefer girdiğim haber sitesine girip kaldığım yerden okumaya devam ettim.

12A sınıfının her bir üyesi ayrı merak uyandırıyor insanda kafamızda kurguludaklarımız 12A'nın bir sonraki hamlesini bekleyen hayranları onları seven insanlar günden güne artıyor.Sırayla hepsini size tanıtarak başlamak istiyorum.

Cansu Eğilmez:Basketbol maçının azimli,kararlı,inatçı kaptanı kendisinde öyle bir azim varki kazanma hırsından daha farklı bu mücadeleci tavrını koyuyor maçlara,kendine has güzelliğe sahip olması onun için bir ayrıcalık hiç makyaj yapmıyor diyebilirim size rahatlıkla özel yerlere gitmedikçe doğal haliyle bizi bizden alıyor.

Sibel Taşçıoğlu:Hayran olmamız gereken ikinci 12A üyemiz fazla yemek yediği için bazıları için küçümsensede benim için hiçde öyle değil o kadar yemek yiyip zayıf kalmayı başaran kaç kişi var alla aşkına,ayrıca ekleme de yapmak isterim ki yakında yapılacak basketbol maçında oynayacak.

İdil Kaya:Teknolojik alatlerden iyi anlayan kızımız başka sınıfta olmasına rağmen 12A'la arasını açmadan Cansu Eğilmezin yakın arkadaşı olup bazı planlarda katkı sağlamıştı.Ama bu sene kaydını 12A'ya aldırarak artık sadece Cansu'nun bir arkadaşı değil tüm 12A'nın bir parçası haline dönüşüverdi.Ayrıca kızların ilgi alanına girmeyen pes vs. oyunlarında da üstüne yok

Merve Aksoy:Herşeyin kusursuz olmasını isteyen biri,bunun için yaptığı herşeyde kötü yanını da düşünüp ona göre önlem alıyor ve buda çok güzel birşey ayrıca basketbol maçının kaptanı ne kadar Cansu olsada Merve de takım arkadaşlarına destek verip arkadaşlarını yönlendiriyor.

Azra Bal:Bu sene gelen Asel Doğan'ın yakın arkadaşı olan kızımız ailesel sorunlardan olduğunu düşünerek buraya geldiğini düşünüyoruz.Black barında yapılan müzik yarışmasına katılan Azra Bal kendisinden beklemediği kadar güzel okuyup sesiyle herkesi büyülemeyi başarıp herkesi kendi etkisine aldı.

Düşman sınıflar [1]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin